Commandant der Strijdkrachten Rob Bauer in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 18 november 2017

De zondag begint met Rick Nieman. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam presenteert Rick Nieman 'WNL Op Zondag'. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

Dit seizoen is er speciale aandacht voor het zakenleven, economie en ondernemerschap.

Commandant der Strijdkrachten Rob Bauer is te gast bij Rick Nieman. Deze week werd bekend dat het kabinet 400 miljoen euro extra vrijmaakt voor de defensiebegroting. De CDS vertelt over zijn toekomstplannen met de krijgsmacht.

De nieuwe staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties komt bij 'WNL Op Zondag' zijn visitekaartje afgeven. Ook een gesprek over de wederopbouw van Sint Maarten.

Jan Cremer en zijn vrouw Babette zijn te gast bij Rick Nieman. De bestsellerauteur schreef het autobiografisch boek Sirenen over een verloren liefde.

Thomas Acda kreeg lovende recensies voor zijn rol als Tevye in de musical Fiddler on the roof. Ook regisseerde hij zijn eerste bioscoopfilm, de romantische komedie Oh Baby.

'WNL Op Zondag', zondag 19 november om 9.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Na twee keer de middelbare school te hebben doorlopen, zijn er grote veranderingen op komst voor agenten Schmidt en Jenko wanneer ze undercover gaan op een plaatselijke universiteit. Maar wanneer Jenko een gelijkgestemde ziel ontmoet bij het footballteam en Schmidt bij het kunstwereldje infiltreert, beginnen ze twijfels te krijgen over hun vriendschap. Nu moeten ze niet alleen de zaak oplossen, maar ook uitvogelen of ze een volwassen relatie kunnen hebben.

'22 Jump Street', film uit 2014 met oa. Channing Tatum en Ice Cube, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers