Commandant der Strijdkrachten Rob Bauer in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 18 november 2017

De zondag begint met Rick Nieman. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam presenteert Rick Nieman 'WNL Op Zondag'. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

Dit seizoen is er speciale aandacht voor het zakenleven, economie en ondernemerschap.

Commandant der Strijdkrachten Rob Bauer is te gast bij Rick Nieman. Deze week werd bekend dat het kabinet 400 miljoen euro extra vrijmaakt voor de defensiebegroting. De CDS vertelt over zijn toekomstplannen met de krijgsmacht.

De nieuwe staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties komt bij 'WNL Op Zondag' zijn visitekaartje afgeven. Ook een gesprek over de wederopbouw van Sint Maarten.

Jan Cremer en zijn vrouw Babette zijn te gast bij Rick Nieman. De bestsellerauteur schreef het autobiografisch boek Sirenen over een verloren liefde.

Thomas Acda kreeg lovende recensies voor zijn rol als Tevye in de musical Fiddler on the roof. Ook regisseerde hij zijn eerste bioscoopfilm, de romantische komedie Oh Baby.

'WNL Op Zondag', zondag 19 november om 9.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'KIES18' (foto:  VRT 2018)

En dag na de verkiezingen ontvangt Ivan De Vadder alle partijvoorzitters in de VRT-studio om de uitslagen van de verschillende steden en gemeenten te bespreken en te interpreteren.

'Kopstukkendebat', om 21.25 uur op En.

Dossiers