Commandant der Strijdkrachten Rob Bauer in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 18 november 2017

De zondag begint met Rick Nieman. Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam presenteert Rick Nieman 'WNL Op Zondag'. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten.

Dit seizoen is er speciale aandacht voor het zakenleven, economie en ondernemerschap.

Commandant der Strijdkrachten Rob Bauer is te gast bij Rick Nieman. Deze week werd bekend dat het kabinet 400 miljoen euro extra vrijmaakt voor de defensiebegroting. De CDS vertelt over zijn toekomstplannen met de krijgsmacht.

De nieuwe staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties komt bij 'WNL Op Zondag' zijn visitekaartje afgeven. Ook een gesprek over de wederopbouw van Sint Maarten.

Jan Cremer en zijn vrouw Babette zijn te gast bij Rick Nieman. De bestsellerauteur schreef het autobiografisch boek Sirenen over een verloren liefde.

Thomas Acda kreeg lovende recensies voor zijn rol als Tevye in de musical Fiddler on the roof. Ook regisseerde hij zijn eerste bioscoopfilm, de romantische komedie Oh Baby.

'WNL Op Zondag', zondag 19 november om 9.30 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van de Kinderkliniek' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

De twaalfjarige Freddy is al tien jaar in behandeling bij Dr. Van Hoeck, professor in de kindernefrologie. Freddy leeft met één nier die nog maar voor dertig procent functioneert en dus dringt een niertransplantatie zich op. Finn werd een jaar geleden doorverwezen naar de dienst oncologie, nadat de huisarts een verdikking in zijn kaak vaststelde. Na verschillende onderzoeken bleek het resultaat positief en werd 'high risk' leukemie bij het jongetje vastgesteld. Dr. Verlooy en zijn team stellen alles in z'n werk om Finn te genezen én ondertussen kind te laten zijn.

'Helden van de Kinderkliniek', om 21.10 uur op VTM.

Dossiers