Cartoon Network highlights voor juli

zondag 1 juli 2018
Foto: © Cartoon Network 2015

Deze zomer staat in het teken van 'Teen Titans Go!'. Geniet van de Zomer Titans, die van start gaat met gloednieuwe afleveringen op 9 juli.

De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in 'TEEN TITANS GO!'. Kom erachter hoe het leven van een tiener-superheld er nou echt uitziet… wanneer de cape eraf komt.

'TEEN TITANS GO!', vanaf 9 juli iedere dag om 8.30 uur.

Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen en buitenshuis.

De Zomer Titans zijn te zien vanaf 9 juli, iedere dag om 8.30 uur op Cartoon Network.

'STEVEN UNIVERSE', vanaf 23 juli doordeweeks om 21.00 uur.

Jouw maffe en energieke vriend Steven Universe is terug van weggeweest. In gloednieuwe avonturen trotseren Steven en zijn vrienden hun wereld vol magie, ontdekken ze weer nieuwe mogelijkheden en staat Steven tegenover een heleboel onbekende, magische wezens. Met één voet in de mensenwereld en de andere in de magische, doet Steven zijn uiterste best om een echte held te worden.

Bekijk de nieuwe afleveringen vanaf 23 juli om 21.00 uur op Cartoon Network.

'SUPERNOOBS', vanaf 2 juli doordeweeks om 17.30 uur

Cartoon Network brengt vanaf maandag 2 juli gloednieuwe afleveringen van Supergroentjes. Centraal staan ook nu weer de avonturen van vier 12-jarige vrienden met een wel heel opmerkelijke missie. Kevin, Tyler, Shope en The Roach worden per abuis gerekruteerd door een intergalactische alliantie en moeten een duivels ruimtevirus, dat zich razendsnel door het universum verspreidt, een halt toe zien te roepen.

Gaat ze dit lukken en is het stel hier niet veel te groen voor? Beleef het mee en kijk vanaf maandag 2 juli, iedere schooldag om 17.30 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Omdat Atil ziek valt, moet Helena op het laatste moment een zitting van hem overnemen. Op het eerste gezicht een eenvoudige zaak, maar tijdens de zitting krijgt Helena de indruk dat er iets niet helemaal klopt. Wanneer ze de zaak laat uitstellen en het dossier heropent, komt ze op het spoor van een criminele motorbende die niet aarzelt om haar te bedreigen. Kan Helena zich nog helemaal in de zaak vastbijten als ze zichzelf ermee in gevaar brengt?

'De Ridder', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers