Boomerang highlights oktober

maandag 1 oktober 2018

In 'Dorothy en de Tovenaar van Oz' wordt de kijker meegenomen naar het prachtige en magische land van Oz.

De serie is gebaseerd op de geliefde film van MGM en brengt ook de originele soundtrack ten gehore.

DOROTHY AND THE WIZARD OF OZ
VANAF 8 OKTOBER
Iedere dag om 14.25 UUR

Nadat de Boze Heks van het Westen is verslagen, wordt Dorothy benoemd tot Prinses van Smaragdstad. Met beide voeten stevig op de grond in haar rode schoentjes, gaat Dorothy haar koninklijke verplichtingen met enthousiasme en dapperheid aan. Ze is bereid om ieder probleem in Oz aan te pakken. Met haar bekende vrienden aan haar zijde volgt ze het pad met de gele klinkers, op weg naar spannende avonturen die alleen in het land van Oz kunnen gebeuren.

Het 2e seizoen van Dorothy en de Tovenaar van Oz is vanaf 8 oktober te zien bij Boomerang. Mis de magische avonturen niet en zet je tv doordeweeks aan om 14.25 uur.

GRIZZY & THE LEMMINGS
VANAF 22 OKTOBER
Iedere dag om 14.00 UUR

Terwijl Grizzy het zichzelf makkelijk heeft gemaakt in het huis van de boswachter midden in de Canadese bossen, laten de Lemmings hem maar niet met rust. In de nieuwe Grizzy en de Lemmings afleveringen zetten de op het eerste gezicht schattig en onschuldig lijkende Lemmings de boel weer op zijn kop. Het huis wordt omgetoverd tot een waar pretpark door de Lemmings, die Grizzy maar niet met rust willen laten.

Kijk vanaf 22 oktober iedere dag naar de nieuwste afleveringen van Grizzy en de Lemmings om 14.00 uur bij Boomerang.

THE HAPPOS FAMILY
VANAF 15 OKTOBER
Iedere dag om 13.50 UUR

De HAPPOS Family woont in een Europees safaripark. In de ochtend is het park geopend voor de menselijke bezoekers die langs de Happos rijden, foto´s van ze maken terwijl ze door de modder rollen, luieren bij het zwembad of slapen in de schaduw van de bomen. Maar zodra de laatste auto het safaripark heeft verlaten en de poorten gesloten zijn voor alle bezoekers, springen de Happos uit de modder, stoppen ze met luieren en kleden ze zich aan. Zet je tv aan, stem af op Boomerang en laat de nieuwste avonturen van de HAPPOS Family beginnen!

De nieuwste Happos belevenissen zijn te zien vanaf maandag 15 oktober om 13.50 uur bij Boomerang.

HALLOWEEN OP BOOMERANG
VANAF 27 t/m 31 OKTOBER
Iedere dag vanaf 15.45 UUR

Boomerang viert Halloween samen met Bunnicula en Scooby! Voor griezelig veel plezier kijk je naar de speciale Halloween aflevering van Be Cool Scooby-Doo. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer mysterieuze avonturen te beleven met Scooby, Shaggy, Fred, Daphne en Velma wanneer ze in de Mystery Machine rondreizen. Ga tijdens deze special ook mee op avontuur met Bunnicula het paranormale konijn, die in plaats van bloed liever groentesap drinkt. Ook Chester de paranoïde kat en Harold, de geliefde familie hond, zijn er weer van de partij.

De Boomerang Halloween special zie je vanaf 27 t/m 31 oktober iedere dag om 15.45 uur bij Boomerang. Mis het niet!

Persbericht Media Tornado/Boomerang
http://www.boomerangtv.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Omdat Atil ziek valt, moet Helena op het laatste moment een zitting van hem overnemen. Op het eerste gezicht een eenvoudige zaak, maar tijdens de zitting krijgt Helena de indruk dat er iets niet helemaal klopt. Wanneer ze de zaak laat uitstellen en het dossier heropent, komt ze op het spoor van een criminele motorbende die niet aarzelt om haar te bedreigen. Kan Helena zich nog helemaal in de zaak vastbijten als ze zichzelf ermee in gevaar brengt?

'De Ridder', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers