'Bed & Breakfast': op jeepsafari in de polder

zondag 11 november 2018

Maandag 12 november zendt MAX om 21.15 uur op NPO 1 weer een nieuwe aflevering van 'Bed & Breakfast' uit. In de derde aflevering gaan de b&b-houders onder meer op jeepsafari in de Hollandse polder.

In deze aflevering van 'Bed & Breakfast' overnachten de b&b-houders in een tuin in Drenthe. De gasten dossen zich uit in feestkleding. In Friesland wordt er geslapen in een oude boerderij en duiken de logés in de Friese klei. Vervolgens reist het gezelschap door naar Flevoland. Hier dompelen zij zich onder in Afrikaanse sferen en maken ze een heuse jeepsafari in de Hollandse polder.

'Bed & Breakfast'
Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars bed & breakfast aan een grondig onderzoek. De eigenaren slapen op bijzondere plekken. Ze proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

'Bed & Breakfast', maandag 12 november om 21.15 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De liefde staat dit keer centraal. Na veel lessen waarin de klas allerlei technieken heeft geleerd om hun seksleven een boost te geven, draait het deze keer om liefde, intense intimiteit en aandacht voor elkaar via verleiding. Oftewel: hoe breng je nog meer liefde in de seks?

'Sex Academy', om 22.35 uur op VIJF.

Dossiers