'4fm-actueel' live te zien op KANAALTWEE!

donderdag 31 januari 2008

Vanaf maandag 4 februari 2008 zal de ochtend van KANAALTWEE er helemaal anders uit zien. Vanaf die dag toont de zender de rechtstreekse uitzending van '4fm-actueel'. Het nieuwe actuaprogramma van Bert Geenen op radiozender 4fm.

Het programma draait volledig rond actualiteit, nieuws, weer en verkeer. Het programma zal kunnen steunen op een aantal specialisten. Yves Desmet neemt het politieke en binnenlandse nieuws voor zijn rekening, Walter Meeuws komt het voetbal duiden en Marc Coenegracht van Het Laatste Nieuws is er voor uitleg bij het entertainment. 

Ook Dirk Tieleman zal langs komen als er nieuwtjes uit het Midden-Oosten zijn en Geert Degrande weet alles over economie. Helene Van Herck neemt de lifestylenieuwtjes voor haar rekening en Erwin Vranckx is weerman van dienst.

Door deze wijziging vervallen de ochtendprogramma's 'Will & Grace' en 'The Fresh Prince Of Bel-Air'.

'4fm-Actueel', vanaf maandag 4 februari 2008 om 6.00 uur op KANAALTWEE.

Bron: KANAALTWEE

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Donderdag en zondag werken de Rode Duivels hun laatste twee wedstrijden af in groep 2 van Divisie A van de Nations League. De Rode Duivels wonnen zowel op het veld van IJsland (0-3) als in eigen huis van Zwitserland (2-1) en staan met een 6 op 6 aan de leiding in de groep, samen met Zwitserland. IJsland, het zwakke broertje van deze poule, telt na 3 wedstrijden nog steeds 0 punten, en is nu al zeker van de degradatie naar Divisie B.

'Uefa Nations League: BelgiŽ-Ijsland', om 20.25 uur bij VTM.

Dossiers