Vrijdag koersdag: Kampioenschap van Vlaanderen op VTM

donderdag 13 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Het startschot van het wielerweekend valt vrijdagnamiddag. Dan wordt in het regelmatigheidscriterium Napoleon Games Cup gestreden om de titel Kampioen van Vlaanderen, met een klassieke wedstrijd door de West-Vlaamse dorpen Koolskamp, Pittem en Egem.

Wie wordt de opvolger van de Colombiaan Fernando Gaviria? Wat kunnen Belgen als Timothy Dupont en Jasper Stuyven tegen enkele van de strafste sprinters ter wereld, zoals Dylan Groenewegen, André Greipel, John Degenkolb. De wedstrijd is vanaf 15.25 uur te volgen bij VTM, met live commentaar van Merijn Casteleyn en Gianni Meersman.

'Napoleon Games Cup: Kampioenschap van Vlaanderen in Koolskamp', vrijdag 14 september om 15.25 uur op VTM.

logo één logo V3 één V3

Om te worden wie hij wilde zijn, moest Jani als tiener danig revolteren. Welke vrijheden vinden jongeren belangrijk voor hun zelfontplooiing? En hoe tonen ze hun eigenheid? Een les over rebels zijn en durven gaan voor je eigen dromen. Jani Kazaltzis trekt als gastleerkracht naar het Go! Technisch Atheneum Horteco in Vilvoorde.

'De Klas', om 20.40 uur op Eén.