Volgende 16 talenten treden vrijdag aan in liveshow 'The Voice van Vlaanderen'

donderdag 24 april 2014

De eerste liveshow van 'The Voice van Vlaanderen' is achter de rug: 8 van de 16 talenten die op het podium van 't Kuipke stonden, zijn alvast zeker van een plaatsje in de derde liveshow.

Er keken 914.629 Vlamingen (live+4) naar de eerste liveshow, wat een marktaandeel van 39,3% (VVA 18-54) betekent. Online leeft 'The Voice' ook enorm: er waren maar liefst 30.665 social mentions op Facebook en Twitter afgelopen vrijdag.

Tijdens de tweede liveshow op vrijdag 25 april zullen de andere 16 talenten het livepodium van ’t Kuipke betreden, opnieuw 4 kandidaten per team. Hiervan zullen er 8 unieke stemmen, opnieuw 2 per team, doorstoten naar de derde liveshow.

Het zijn deze 16 talenten die de coaches, het publiek in de studio én televisiekijkend Vlaanderen zullen proberen te overtuigen van hun uniek stemgeluid, in willekeurige volgorde:

Team Axelle
- Dwayne Daeseleire (20) uit Mariakerke: ‘Love Me again’ - John Newman
- Emma Lauwers (20) uit Sint-Martens-Lennik: ‘Black Horse and The Cherry Tree’ - KT Tunstall
- Laure Mot (17) uit Dilbeek: ‘Sweet About Me’ - Gabriella Cilmi
- Peter Boone (51) uit Gent: ‘Can't Get You Out Of My Head’ – Kylie Minogue

Team Bent
- Chloé Ditlefsen (18) uit Dion-Valmont: ‘Rather Be’ - Clean bandit feat. Jess Glynne
- Cristina Sapalo (18) uit Antwerpen: ‘Across The Universe’ - The Beatles
- Jolan Standaert (23) uit Wortel: ‘Rozane’ - Wim De Craene
- Tom De Man (33) uit Erpe: ‘Africa’ - Toto

Team Koen
- Belinda De Bruyn (50) uit Sint-Martens-Lennik: ‘Try’ - Pink
- Eva Hendriks (30) uit Antwerpen: ‘More’ - Usher
- Laura Tesoro (17) uit Antwerpen: ‘Happy’ – Pharrell Williams
- Lindsey De Bolster (29) uit Jabbeke: ‘Well, Well, Well’ - Duffy

Team Regi
- Cas Vandecruys (21) uit Geel: ‘Piano Man’ - Billy Joel
- Johan Van Royen (40) uit Hamme: ‘Set Fire To The Rain’ - Adele
- Lisa Gilissen (19) uit Diest: ‘Addicted to you’ - Avicii
- Melanie De Saedeleer (19) uit Tienen: ‘Russian Roulette’ - Rihanna

Per team stuurt elke coach opnieuw 1 kandidaat door naar de volgende ronde én kiest het publiek per team hun publiekslieveling uit: de kandidaat met het hoogst aantal publieksstemmen gaat door. Voor de andere 2 kandidaten van elk team stopt hier het Voice-avontuur. Kijkers thuis kunnen stemmen op hun favoriete kandidaat door de voornaam te sms'en naar 6677. Na deze tweede liveshow zullen dus opnieuw 8 kandidaten spijtig genoeg afvallen. De andere 8 talenten zijn verzekerd van een plaatsje in de derde liveshow.

Sean Dhondt vat opnieuw post in de Smart Room, waar hij de kandidaten ontvangt en alles wat er rond 'The Voice van Vlaanderen' op sociale media gebeurt in het oog houdt. Af en toe zal Sean hier ook de achterban van 'Voice'-kandidaten ontvangen. Na elke liveshow zal er ook een backstage-video online komen te staan met een exclusieve blik achter de schermen van die liveshow.

Tijdens deze tweede liveshow komt er ook een speciale gast over de vloer: de Britse groep Kaiser Chiefs zal hun opwachting maken in 't Kuipke en hun hit 'Coming Home' volledig live brengen. Een ander extraatje tijdens deze tweede liveshow is dat het team van Regi een groepsnummer zal brengen.

'The Voice van Vlaanderen', vrijdag 25 april om 20.35 uur bij VTM.

logo VTM logo

Donderdag en zondag werken de Rode Duivels hun laatste twee wedstrijden af in groep 2 van Divisie A van de Nations League. De Rode Duivels wonnen zowel op het veld van IJsland (0-3) als in eigen huis van Zwitserland (2-1) en staan met een 6 op 6 aan de leiding in de groep, samen met Zwitserland. IJsland, het zwakke broertje van deze poule, telt na 3 wedstrijden nog steeds 0 punten, en is nu al zeker van de degradatie naar Divisie B.

'Uefa Nations League: BelgiŽ-Ijsland', om 20.25 uur bij VTM.