Volg hét huwelijk van het jaar bij VTM

vrijdag 18 mei 2018

Op zaterdag 19 mei gaat VTM live voor het koninklijk evenement van het jaar: het huwelijk van de Britse prins Harry met Hollywood-ster Meghan Markle.

Vanaf 11.00 uur schakelt VTM over naar Windsor, waar om 13.00 uur de huwelijksplechtigheid plaatsvindt in de St. George’s Chapel. VTM NIEUWS-anker Elke Pattyn en VTM NIEUWS-journaliste Eva Peeters zorgen voor het commentaar vanuit de studio in Vilvoorde. Na het VTM NIEUWS – waarin ook uitgebreid aandacht wordt besteed aan The Royal Wedding – gaat VTM opnieuw naar Windsor voor de eerste kus van het kersverse paar en hun toer in de koets. VTM NIEUWS-anker Birgit Van Mol en VTM NIEUWS-journaliste Birgit Herteleer brengen ter plaatse verslag uit.

Op zondag 20 mei start een nieuw seizoen van 'Expeditie Pairi Daiza', de reeks die een blik werpt achter de schermen van het grootste dierenpark van België. In de eerste aflevering maken we kennis met o.a. Khaing Hnin Hnin, een wijfjesolifant die voor de zesde keer zwanger is, en twee nieuwe wasbeerhonden, Jordy en Jeremy, die uit een Nederlandse zoo komen.

Op maandag 21 mei wordt het repertoire van Jasper Steverlinck onder handen genomen in 'Liefde voor Muziek'. Helmut Lotti, Cocojr., Sharon den Adel van Within Temptation, Silvy De Bie van Sylver, Niels Destadsbader en K's Choice pakken uit met verrassende covers.

In '2 Sterren Restaurant', op dinsdag 22 en donderdag 24 mei, openen de bekende duo’s de deuren van hun restaurants en gaan ze de strijd aan met elkaar. Wie battelt tegen wie? Hoe verloopt de eerste service? De inzet is groot, want alleen het beste duo gaat door naar de finale.

Op vrijdag 25 mei is het zover: in de live finale van 'Belgium's Got Talent' wordt beslist wie er met de overwinning naar huis gaat. De 12 finalisten geven nog een laatste keer het beste van zichzelf om juryleden An Lemmens, Stan Van Samang, Dan Karaty en Niels Destadsbader én televisiekijkend Vlaanderen te overtuigen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tipsy' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2018)

De zussen Kerkhofs maken zich klaar om aan hun experiment te beginnen, maar eerst ondergaan ze nog een uitgebreide screening. Na de medische testen vliegen ze er meteen in en gaan op café. Dat het niet allemaal een pretje is, blijkt wanneer professor Marc Sabbe hen na het uitgaan aan enkele testen onderwerpt. Kat wordt geconfronteerd met het feit dat het avondje drinken veel zwaardere gevolgen voor haar lichaam heeft dan ze verwacht had.

'Tipsy', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers