Vitaya herdenkt moord op Versace

vrijdag 13 juli 2018

Op maandag 16 juli is er om 20.35 uur de tv-première van 'The Makeover' met 'The Bourne Ultimatum'-actrice Julia Stiles in de hoofdrol van Hannah Higgins.

In de film wil de slimme zakenvrouw Hannah het onderwijs redden en stelt zich kandidaat voor de verkiezingen. Maar daarvoor moet ze de hulp inschakelen van de onverzorgde Elliot Doolittle (gespeeld door David Walton).

15 juli 1997: de wereldberoemde Italiaanse modeontwerper Gianni Versace wordt voor de deur van zijn villa in Miami doodgeschoten door Andrew Cunanan. Naar aanleiding van Versace’s overlijden brengt Vitaya op zaterdag 14 juli om 22.20 uur het drama 'House of Versace'. De film vertelt het verhaal van Donatella, die na de dood van haar broer het grote succes van zijn mode-imperium moet verderzetten.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Hoewel Amber fysiek al goed opgeknapt is, ziet ze nog steeds bijna niets. De oogartsen proberen in te schatten of haar zicht kan verbeteren. Leonore viert haar tweede verjaardag ... op intensieve zorgen. Met Lily gaat het eindelijk opnieuw wat beter en ze krijgt goed nieuws: Fieke is op de specialistische afdeling toegekomen met een sinustrombose. Haar medicijnen krijgt ze via spuitjes, maar Fieke is doodsbang voor de prik. Net nu met Saar alles goed leek te gaan, heeft ze plots opnieuw geen gevoel meer in haar rechterhand.

'Kinderziekenhuis 24/7', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers