'Sturm Der Liebe': week 38 - PREVIEW

zondag 16 september 2018

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 17 september 2018 - aflevering 2626
Nils en Charlotte proberen met een wandeling hun problemen op te lossen. Beatrice en Desirée vrezen dat William zich de overval toch herinnert. Werner doet Saskia een voorstel om snel geld te verdienen. Tina vertelt de waarheid aan David.

Dinsdag 18 september 2018 - aflevering 2627
Melli probeert contact te zoeken met haar moeder Gerti. Nils ontkent tegen Charlotte dat hij met Natascha naar bed is gegaan, ondanks de oorbel in zijn bed. Clara wil William helpen revalideren. Saskia gaat in op Werners voorstel om Friedrich te verleiden voor geld. Beatrice probeert ervoor te zorgen dat David Tina uit zijn hoofd zet.

Woensdag 19 september 2018 - aflevering 2628
Clara wil Tina helpen om Sigmund te ontmaskeren. Melli en Gerti komen goed overeen en tijdens een gezellig etentje probeert ook André zich van zijn beste kant te tonen, maar dat loopt anders af dan verwacht. Beatrice en Desirée hebben hun handen vol met de trouwvoorbereidingen.

Donderdag 20 september 2018 - aflevering 2629
William wil met zijn nieuw statuut als aandeelhouder deelnemen aan het wereldkampioenschap taekwondo. Michael probeert Charlotte te steunen. Melli is teleurgesteld dat Gerti zo kritisch is over André. Werner probeert Charlotte te beletten haar fortuin weg te schenken.

Vrijdag 21 september 2018 - aflevering 2630
William geeft Adrian de schuld van zijn blessure. Adrian daarentegen zet Michael onder druk. Oscar weigert een bekentenis af te leggen bij de politie. Friedrich plant het huwelijksvuurwerk met Saskia. Alfons ziet de spanning tussen Gerti en Hildegard stijgen.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag omstreeks 17.45 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tipsy' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2018)

De zussen Kerkhofs maken zich klaar om aan hun experiment te beginnen, maar eerst ondergaan ze nog een uitgebreide screening. Na de medische testen vliegen ze er meteen in en gaan op café. Dat het niet allemaal een pretje is, blijkt wanneer professor Marc Sabbe hen na het uitgaan aan enkele testen onderwerpt. Kat wordt geconfronteerd met het feit dat het avondje drinken veel zwaardere gevolgen voor haar lichaam heeft dan ze verwacht had.

'Tipsy', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers