'Sturm der Liebe' - INHOUDEN week 30

zondag 22 juli 2018
Foto: Vitaya - MEDIALAAN 2018

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 23 juli - aflevering 2586
Nils heeft een pijnlijke nek en Natascha besluit hem een massage te geven. Als Charlotte dat opmerkt, speelt de jaloezie op. Oskar is geschokt wanneer hij te weten komt dat David bevriend was met Philipp en hij is bang dat de waarheid zal uitkomen. Oskar stelt aan Tina voor om de bruiloft in de VS te doen. David zet Melli onder druk zodat ze het horloge niet zou verkopen.

Dinsdag 24 juli - aflevering 2587
Adrian krijgt een sms van zijn moeder Susan die op weg is naar Duitsland. Nils nodigt Charlotte uit voor een romantische picknick. Hildegard heeft van commissaris Meyser vernomen dat er in Villa Lützow een waardevol Fabergé-ei is gestolen. David blijft proberen zijn vermiste vriend Philipp te vinden.

Woensdag 25 juli - aflevering 2588
Fabien en Natascha oefenen hun zangoptreden voor Michaels verjaardagsfeestje. Susan probeert iets te verbergen voor Desirée en Adrian. David is teleurgesteld dat niemand hem aanspreekt over zijn reclamecampagne. Melli speelt open kaart met Hildegard.

Donderdag 26 juli - aflevering 2589
William nodigt Clara uit om samen een wandeling te maken. Adrian maakt zich zorgen over zijn broer, zeker na de terugkomst van Susan. David spreekt Oskar aan over het bierfestival 10 jaar geleden. Hildegard spoort Melli aan om naar de politie te gaan en de waarheid te vertellen over de inbraken.

Vrijdag 27 juli - aflevering 2590
Oskar probeert de foto met Philipp op de bierfeesten te laten verdwijnen. Tina weet niet hoe Oskar zich voelt, maar wanneer ze het fotoalbum vindt, wordt alles duidelijker. Clara is heel teleurgesteld over het gedrag van haar moeder wanneer ze ontdekt dat zij het Fabergé-ei heeft gestolen. Nils en Charlotte gaan op zoek naar een goede advocaat voor hun zaak.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag om 17.20 uur op Vitaya.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'KIES18' (foto:  VRT 2018)

En dag na de verkiezingen ontvangt Ivan De Vadder alle partijvoorzitters in de VRT-studio om de uitslagen van de verschillende steden en gemeenten te bespreken en te interpreteren.

'Kopstukkendebat', om 21.25 uur op En.

Dossiers