'Sturm der Liebe' - INHOUDEN week 28

zondag 8 juli 2018
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 9 juli - aflevering 2576
Melli is ontzet over de manier waarop Adrian met haar dochter omgaat. Charlottes jaloezie wordt steeds erger wanneer Nils niet thuis is komen slapen. Ze lucht bij Michael haar hart. Tina probeert het weer goed te maken met Oskar en tot haar grote vreugde gaat Oskar in op haar uitnodiging om iets te gaan eten.

Dinsdag 10 juli - aflevering 2577
David verneemt van Clara dat Adrian een jongere broer heeft, genaamd William, die jaren geleden verdween met zijn moeder. Op vraag van Clara gaat David op zoek naar het telefoonnummer van William. Melli zit in de problemen door Beatrice. Fabien heeft een persoonlijke vraag voor Nils. Tina en Oskar groeien na een incident in de keuken weer dichter naar elkaar toe.

Woensdag 11 juli - aflevering 2578
Clara merkt hoe moeilijk het na al die jaren is voor Adrian om over zijn broer te praten. Clara probeert toch nog een tweede poging te doen om William te contacteren. Melli krijgt slecht nieuws te horen van André. Tina krijgt van Natascha een gedurfde tip over hoe ze Oskar kan verleiden.

Donderdag 12 juli - aflevering 2579
Alfons verplicht Melli om zich aan te geven bij de politie voor de diefstal in de villa van Lützow. Adrian is euforisch wanneer hij verneemt dat zijn vermiste broer onderweg is naar het Fürstenhof. Beatrice en Desirée zijn minder blij met het nieuws over William. Charlotte en Nils krijgen het zwaar te verduren.

Vrijdag 13 juli - aflevering 2580
Clara wil Adrian vergezellen naar de luchthaven om William op te pikken, maar Desirée steekt al snel een stokje voor dat plan. Alfons en Melli slagen erin om op het nippertje aan de politie te ontsnappen. Charlotte en Nils vernemen nog meer slecht nieuws. Fabien vraagt Natascha om mee te helpen aan een schoolevenement.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag om 17.20 uur op Vitaya.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jeroen Meus in 'Dagelijkse Zomerkost' (foto: Eťn - © VRT 2017)

Jeroen Meus doet ook dit seizoen de zomer door. Binnenkort trekt hij naar Spanje om daar overheerlijke zomerkost klaar te maken, maar voor het zover is kookt hij nog even in eigen land. De populaire tv-chef zoekt de speelpleinen op en maakt klaar wat de spelende kids graag naar binnen werken. Beginnen doet Jeroen met een ideaal vieruurtje met zomers fruit en romige vanille voor alleman.

'Dagelijkse Zomerkost', om 19.40 uur op Eťn.

Dossiers