'Sturm der Liebe' - INHOUDEN week 20

zondag 13 mei 2018
Foto: Vitaya - MEDIALAAN 2018

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 14 mei - aflevering 2536
Desirée heeft de liefdesbrief van Clara gevonden en is allesbehalve blij met haar vondst. Door de onhandigheid van Melli ontdekt Beatrice iets dat haar leven kan veranderen. Oskar en Tina ontdekken nog een giftige val in het bos.

Dinsdag 15 mei - aflevering 2537
Clara is verbijsterd wanneer ze hoort dat Desirée haar liefdesbrief aan Adrian heeft gevonden. Oskar en Tina gaan op zoek naar de stropers in het bos. Melli wordt geconfronteerd met haar verleden. Beatrice heeft weer gevoel in haar benen.

Woensdag 16 mei - aflevering 2538
Beatrice geeft Desirée advies over hoe ze Adrian kan veroveren. André voelt dat Melli bang is voor de confrontatie met Martin. Oskar verdenkt David ervan, de vallen in het bos te hebben geplaatst.

Donderdag 17 mei - aflevering 2539
Martin zet Werner onder druk. Hij moet ervoor zorgen dat André de waarheid zegt en hij moet Melli ontslaan, of hij zorgt ervoor dat het Fürstenhof zijn goede reputatie verliest. Friedrich wordt van zijn stuk gebracht wanneer Kassandra Kron met hem flirt.

Vrijdag 18 mei - aflevering 2540
Clara probeert zich voor te stellen aan modeontwerpster Kassandra Kron. Desirée beseft dat ze te ver is gegaan in haar jaloezie. De vraag naar Tina's gebakjes blijft stijgen. André en Melli brengen samen romantisch de nacht door.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag om 17.50 uur op Vitaya.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'KIES18' (foto:  VRT 2018)

En dag na de verkiezingen ontvangt Ivan De Vadder alle partijvoorzitters in de VRT-studio om de uitslagen van de verschillende steden en gemeenten te bespreken en te interpreteren.

'Kopstukkendebat', om 21.25 uur op En.

Dossiers