Prestigieuze Waregem Koerse op EXQI Sport

donderdag 27 augustus 2009

Waregem Koerse, het grootste sportieve event van de nationale paardensport, is uitgegroeid tot een spektakel met internationale uitstraling. Bovendien mag Waregem Koerse n van de meest toonaangevende high society events van Vlaanderen genoemd worden.

EXQI Sport zendt op 1 september de Grote Steeple Chase van Vlaanderen uit. Ook de 'Prijs Rally Waregem', 'Jacques du Roy de Blicquy', en 'Felix De Ruyck Horderen' worden uitgezonden. Het programma loopt op EXQI Sport van 14.45 tot 17.20 uur.

Ook tv-faciliteitenleverancier  Alfacam draagt zijn steentje bij aan de legendarische paardenrace langs de Gaverbeek Hippodroom. Voor de vierde keer op rij brengt Alfacam Waregem Koerse in beeld en straalt het de HD-beelden door naar verschillende televisiestations.

logo VIJF logo

De invloedrijke redactrice Margaret dreigt uitgezet te worden naar haar vaderland Canada. Om dit te voorkomen dwingt ze haar nietsvermoedende en komische assistent Andrew om zich met haar te verloven, terwijl ze hem al jarenlang het leven zuur maakt. Hij gaat akkoord met de verloving maar tegen een paar persoonlijke voorwaarden. Het onwaarschijnlijke stel reist af naar Alaska om de eigenzinnige familie van Andrew te ontmoeten. Het zelfbeheerste stadsmeisje komt dan van de ene komische situatie in de andere terecht, waarin ze zich als een vis op het droge voelt. Met een onvoorbereid huwelijk in het vooruitzicht en de vreemdelingenautoriteiten op de hielen, beloven Margaret en Andrew met enige aarzeling zich aan het plan te houden. Ongeacht de gevolgen...

Met: Sandra Bullock (Margaret Tate), Ryan Reynolds (Andrew Paxton), Mary Steenburgen (Grace Paxton), Craig T. Nelson (Joe Paxton), Betty White (Grandma Annie), Dennis O'Hare (Mr. Gilbertson), Malin Akerman (Gertrude) e.a.

'The Proposal', om 20.35 uur op VIJF.