Prestigieuze Waregem Koerse op EXQI Sport

donderdag 27 augustus 2009

Waregem Koerse, het grootste sportieve event van de nationale paardensport, is uitgegroeid tot een spektakel met internationale uitstraling. Bovendien mag Waregem Koerse n van de meest toonaangevende high society events van Vlaanderen genoemd worden.

EXQI Sport zendt op 1 september de Grote Steeple Chase van Vlaanderen uit. Ook de 'Prijs Rally Waregem', 'Jacques du Roy de Blicquy', en 'Felix De Ruyck Horderen' worden uitgezonden. Het programma loopt op EXQI Sport van 14.45 tot 17.20 uur.

Ook tv-faciliteitenleverancier  Alfacam draagt zijn steentje bij aan de legendarische paardenrace langs de Gaverbeek Hippodroom. Voor de vierde keer op rij brengt Alfacam Waregem Koerse in beeld en straalt het de HD-beelden door naar verschillende televisiestations.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Tegen De Sterren Op te Zien' in Nieuwpoort (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

De muzikale gasten in Nieuwpoort zijn: Natalia, Bart Kall, Isabelle A, Toast en Voice-finalisten Tom, Laura, Koen & Jo en Dunya. De cast van 'Tegen de Sterren Op' maakt het muziekfeest compleet en steekt de grootste 'Tien Om Te Zien'-hits voor de gelegenheid in een hedendaags, humoristisch jasje.

'Tien om Tegen de Sterren Op te Zien', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers