Prestigieuze Waregem Koerse op EXQI Sport

donderdag 27 augustus 2009

Waregem Koerse, het grootste sportieve event van de nationale paardensport, is uitgegroeid tot een spektakel met internationale uitstraling. Bovendien mag Waregem Koerse n van de meest toonaangevende high society events van Vlaanderen genoemd worden.

EXQI Sport zendt op 1 september de Grote Steeple Chase van Vlaanderen uit. Ook de 'Prijs Rally Waregem', 'Jacques du Roy de Blicquy', en 'Felix De Ruyck Horderen' worden uitgezonden. Het programma loopt op EXQI Sport van 14.45 tot 17.20 uur.

Ook tv-faciliteitenleverancier  Alfacam draagt zijn steentje bij aan de legendarische paardenrace langs de Gaverbeek Hippodroom. Voor de vierde keer op rij brengt Alfacam Waregem Koerse in beeld en straalt het de HD-beelden door naar verschillende televisiestations.

logo 2BE logo 2014 V3

Adam, Rutlegde en Tanner willen wel eens weten of het Amerikaanse gezegde 'geen enkel voertuig op aarde is sterker dan een huurwagen' ook werkelijk klopt. De drie wagenfreaks kiezen de minder berijdbare terreinen van Amerika uit om zich aan een stevig ritje te wagen met drie klassieke huurwagens. Vanuit Monument Valley in Arizona rijden ze naar Moab Utah. Diegene die in Utah arriveert met het minste schade aan de wagen, wint de wedstrijd.

'Top Gear USA', om 22.30 uur op 2BE.