Prestigieuze Waregem Koerse op EXQI Sport

donderdag 27 augustus 2009

Waregem Koerse, het grootste sportieve event van de nationale paardensport, is uitgegroeid tot een spektakel met internationale uitstraling. Bovendien mag Waregem Koerse n van de meest toonaangevende high society events van Vlaanderen genoemd worden.

EXQI Sport zendt op 1 september de Grote Steeple Chase van Vlaanderen uit. Ook de 'Prijs Rally Waregem', 'Jacques du Roy de Blicquy', en 'Felix De Ruyck Horderen' worden uitgezonden. Het programma loopt op EXQI Sport van 14.45 tot 17.20 uur.

Ook tv-faciliteitenleverancier  Alfacam draagt zijn steentje bij aan de legendarische paardenrace langs de Gaverbeek Hippodroom. Voor de vierde keer op rij brengt Alfacam Waregem Koerse in beeld en straalt het de HD-beelden door naar verschillende televisiestations.

Vitaya logo V3

Manuela heeft een paar jaar geleden besloten om door het leven te gaan als Sweet Lolita. Haar moeder Astrid maakt zich vreselijke zorgen en ze durft geen winkel meer met haar in te gaan. Manuela vindt het heel erg lastig dat haar moeder haar niet accepteert zoals zij wil zijn. Maar achter al die rushes en roze pruiken zit misschien wel een heel bijzonder verhaal. Sylvia staat in Haarlem bekend als T-Chilly knotsgek. Want knotsgek dat is ze. Uitdagend dansend op de bar, gehuld in strakke jurkjes... alles kan en alles mag. Haar dochter Samantha heeft de hulp van Gordon ingeschakeld want ze is zwanger en wil absoluut geen oma die schaarsgekleed achter haar kinderwagen loopt.

'Hotter Than My Daughter', om 21.00 uur op Vitaya.