Prestigieuze Waregem Koerse op EXQI Sport

donderdag 27 augustus 2009

Waregem Koerse, het grootste sportieve event van de nationale paardensport, is uitgegroeid tot een spektakel met internationale uitstraling. Bovendien mag Waregem Koerse één van de meest toonaangevende high society events van Vlaanderen genoemd worden.

EXQI Sport zendt op 1 september de Grote Steeple Chase van Vlaanderen uit. Ook de 'Prijs Rally Waregem', 'Jacques du Roy de Blicquy', en 'Felix De Ruyck Horderen' worden uitgezonden. Het programma loopt op EXQI Sport van 14.45 tot 17.20 uur.

Ook tv-faciliteitenleverancier  Alfacam draagt zijn steentje bij aan de legendarische paardenrace langs de Gaverbeek Hippodroom. Voor de vierde keer op rij brengt Alfacam Waregem Koerse in beeld en straalt het de HD-beelden door naar verschillende televisiestations.

logo Canvas logo

Twee Finse grotduikers komen om het leven in een diepe grot ergens in Noorwegen. Nadat een officiële Noorse bergingsoperatie met de hulp van Britse experten is afgeblazen, besluiten de overblijvende duikers van de groep zelf naar hun overleden vrienden op zoek te gaan. De documentaire brengt verslag uit van deze geheime en gevaarlijke duikmissie. Naast de enorme fysieke inspanning vereist de zoektocht ook mentaal veel van de ervaren duikers. Ze hebben de families namelijk beloofd dat ze weer herenigd zullen worden met hun omgekomen gezinsleden. Documentaire van Juan Reina.

'Diving into the Unknown', om 22.40 uur op Canvas.