Prestigieuze Waregem Koerse op EXQI Sport

donderdag 27 augustus 2009

Waregem Koerse, het grootste sportieve event van de nationale paardensport, is uitgegroeid tot een spektakel met internationale uitstraling. Bovendien mag Waregem Koerse n van de meest toonaangevende high society events van Vlaanderen genoemd worden.

EXQI Sport zendt op 1 september de Grote Steeple Chase van Vlaanderen uit. Ook de 'Prijs Rally Waregem', 'Jacques du Roy de Blicquy', en 'Felix De Ruyck Horderen' worden uitgezonden. Het programma loopt op EXQI Sport van 14.45 tot 17.20 uur.

Ook tv-faciliteitenleverancier  Alfacam draagt zijn steentje bij aan de legendarische paardenrace langs de Gaverbeek Hippodroom. Voor de vierde keer op rij brengt Alfacam Waregem Koerse in beeld en straalt het de HD-beelden door naar verschillende televisiestations.

'Amateurs' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

Jan Delvo, een vijftigjarige assistent-verzekeringsmakelaar, is de enthousiaste bezieler van het amateurtoneelgezelschap De Pajotters. Elk jaar schrijft Jan zijn eigen deurenkomedies die tot nu toe nog nooit de erkenning van het Koninklijk Landjuweel: d jaarlijkse wedstrijd voor het beste amateurgezelschap van het land - hebben gekregen. Jos Van Beneden, de voorzitter van het gezelschap, wil hier iets aan doen. En daar heeft de professionele en bekende regisseur Stanny Krets alles mee te maken. In een wanhoopspoging om, in zijn laatste jaar als voorzitter, het Koninklijk Landjuweel in de wacht te slepen maakt Jos immers een keuze die het leven van Jan Delvo totaal overhoop zal gooien.

Nieuwe fictiereeks met Marc Van Eeghem (Jan Delvo), Ludo Hoogmartens (Patrick Brusten), Stany Crets (Stanny Krets), Fred Van Kuyk (Jos van Beneden), Jonas Van Geel (Tim Delvo).

'Amateurs', om 21.45 uur op VTM.