Prestigieuze Waregem Koerse op EXQI Sport

donderdag 27 augustus 2009

Waregem Koerse, het grootste sportieve event van de nationale paardensport, is uitgegroeid tot een spektakel met internationale uitstraling. Bovendien mag Waregem Koerse n van de meest toonaangevende high society events van Vlaanderen genoemd worden.

EXQI Sport zendt op 1 september de Grote Steeple Chase van Vlaanderen uit. Ook de 'Prijs Rally Waregem', 'Jacques du Roy de Blicquy', en 'Felix De Ruyck Horderen' worden uitgezonden. Het programma loopt op EXQI Sport van 14.45 tot 17.20 uur.

Ook tv-faciliteitenleverancier  Alfacam draagt zijn steentje bij aan de legendarische paardenrace langs de Gaverbeek Hippodroom. Voor de vierde keer op rij brengt Alfacam Waregem Koerse in beeld en straalt het de HD-beelden door naar verschillende televisiestations.

vlag logo En een logo vlag

Op een altaar in een kerk wordt het levenloze lichaam gevonden van Audrey Chadwick. Hoewel Audrey iedereen verteld had dat ze een verpleegster was, herkent Bacchus - die niet zo gelukkig is getrouwd - haar als animeermeisje in de 'Rakes', een nachtclub van de Amerikaan Patrick Donovan. De dokter bij wie Audrey onlangs een abortus had laten uitvoeren, vertelt Gently dat ze verkracht werd. De plaatselijke anti-abortusactiviste Margaret Bishop wil dat de club van Donovan meteen wordt gesloten. Maar haar man, de advocaat van Donovan, heeft om meer dan een reden andere belangen...

'George Gently', om 20.40 uur op En.