Play Sports schotelt je weer veel voetbal voor

donderdag 18 januari 2018

KV Mechelen en Zulte Waregem vechten dit weekend een degradatietopper uit. De twee staan onverwacht in de onderste regionen van de klassering, op een zucht van de laatste plaats. Winnen lijkt dus een must voor beide partijen.

Daarnaast kijkt Play Sports dit weekend vooral nog uit naar Antwerp – Club Brugge en KRC Genk – Anderlecht.

Ook doorheen de week wordt er gevoetbald in de Jupiler Pro League, met onder andere Zulte Waregem – Standard en Antwerp – KAA Gent.

Bij onze noorderburen is het dan weer tijd voor De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. Om in het spoor van leider PSV te blijven, lijkt ook daar winst onontbeerlijk voor de twee teams.

Ook de Premier League gaat gewoon voort. Op speeldag 24 is het onder meer tijd voor Brighton – Chelsea, Man. City - Newcastle en Burnley – Man. United.

Verder is er ook nog plaats voor de koplopers uit Spanje en Duitsland. In LaLiga gaat Barcelona op bezoek bij Betis, in de Bundesliga krijgt Bayern het bezoek van Bremen.

In de Euromillions Volley League is het dan weer tijd voor dé Belgische topaffiche tussen Maaseik en Roeselare. In het basketbal ontvangen de Antwerp Giants Luik en trekken de Kangoeroes uit Willebroek naar Okapi Aalstar.

Tot slot nog heel wat wielersport. In het veldrijden staan de Kasteelcross en de Wereldbeker veldrijden in Nommay op  het menu, terwijl in Australië de laatste drie ritten in de Tour Down Under worden beslecht!

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van donderdag 18 januari tot en met woensdag 24 januari, ga naar playsports.be.

'De Rechtbank' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

'De Rechtbank' opent de zitting in de correctionele rechtbank van Brussel. Een man wordt vervolgd voor opzettelijke slagen en verwondingen aan zijn vriendin. Sindsdien heeft hij geen omgangsrecht meer met zijn dochter. De man beweert dat het om zelfverdediging gaat. Voor het vredegerecht in Antwerpen tracht Van Loon te bemiddelen in een zaak waarbij een man zijn huur voortijdig opzegt, maar zijn huurwaarborg niet terugkrijgt. De verhuurder eist daarbovenop ook een opzeggingsvergoeding. In de correctionele rechtbank van Brugge wordt een man vervolgd voor het bezit, verkoop en gebruik van cannabis. Weymiens zal beslissen of hij een tweede kans krijgt of niet.

'De Rechtbank', om 20.35 uur op VIER.