Play Sports schotelt je weer veel voetbal voor

donderdag 18 januari 2018

KV Mechelen en Zulte Waregem vechten dit weekend een degradatietopper uit. De twee staan onverwacht in de onderste regionen van de klassering, op een zucht van de laatste plaats. Winnen lijkt dus een must voor beide partijen.

Daarnaast kijkt Play Sports dit weekend vooral nog uit naar Antwerp – Club Brugge en KRC Genk – Anderlecht.

Ook doorheen de week wordt er gevoetbald in de Jupiler Pro League, met onder andere Zulte Waregem – Standard en Antwerp – KAA Gent.

Bij onze noorderburen is het dan weer tijd voor De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. Om in het spoor van leider PSV te blijven, lijkt ook daar winst onontbeerlijk voor de twee teams.

Ook de Premier League gaat gewoon voort. Op speeldag 24 is het onder meer tijd voor Brighton – Chelsea, Man. City - Newcastle en Burnley – Man. United.

Verder is er ook nog plaats voor de koplopers uit Spanje en Duitsland. In LaLiga gaat Barcelona op bezoek bij Betis, in de Bundesliga krijgt Bayern het bezoek van Bremen.

In de Euromillions Volley League is het dan weer tijd voor dé Belgische topaffiche tussen Maaseik en Roeselare. In het basketbal ontvangen de Antwerp Giants Luik en trekken de Kangoeroes uit Willebroek naar Okapi Aalstar.

Tot slot nog heel wat wielersport. In het veldrijden staan de Kasteelcross en de Wereldbeker veldrijden in Nommay op  het menu, terwijl in Australië de laatste drie ritten in de Tour Down Under worden beslecht!

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van donderdag 18 januari tot en met woensdag 24 januari, ga naar playsports.be.

Birgit Van Mol in 'Het Jaaroverzicht van VTM NIEUWS' (foto: VTM - © VMMa 2013)

Acht jaar geleden, in 2001, hielp cipier Walter Donckers een gevangene ontsnappen uit de gevangenis van Antwerpen. Donckers was 250.000 euro beloofd, maar achteraf bleek het om vals geld te gaan. Donckers gaf zich aan en werd veroordeeld tot 3 jaar cel. Vandaag, 2009, heeft de ex-cipier zijn straf uitgezeten en heeft hij toch nog zijn droom bereikt. Momenteel leidt hij een prinsenleventje in Kroatië. 2. 'Telefacts' gaat op zoek naar de oudste moeder ter wereld. De Indische Raja werd pas op haar zeventigste moeder. Momenteel staat ze op het punt van de troon te worden gestoten door een Britse vrouw van 72, Jenny.

'Telefacts', om 22.20 uur bij VTM.