Pareltjes in eigen land in 'Met Vier in Bed'

zondag 8 juli 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Na een zonnige week in Spanje toont 'Met Vier in Bed' opnieuw vier adresjes in eigen land, want ook 'bij ons' zijn enkele pareltjes te ontdekken. Naast 2 hypermoderne B&B's en 1 stijlvolle vakantiewoning, ontdekt 'Met Vier in Bed' één van de best bewaarde geheimen van het historische Brugge.

 

 

Maandag: 't Baertshof in Passendale
In Vlaamse velden op een zucht van Ieper ligt het vredige Passendale. Daar ligt een voormalige oude boerderij, ’t Baertshof. Het is de vakantiewoning van Kristien en haar dochter Eva. De vakantiewoning is een eerbetoon aan Kristiens ouders en grootouders, die jarenlang hard geboerd hebben op het erf. Toen Kristiens ouders stierven, ging haar man bijna met pensioen en aangezien hij graag actief is, zag hij in de boerderij een nieuwe uitdaging. De beslissing was snel gemaakt. Kristien nam loopbaanonderbreking, haar man ging op pensioen, en ook dochter Eva wou achter de schermen meteen helpen in de zaak. Sinds juli 2017 is de vakantiewoning met 4 comfortabele kamers te boeken. Het gezin koos voor een strakke stijl, waarbij de gemeenschappelijke ruimte centraal staat. 'Daar wordt geleefd, de kamers zijn ondergeschikt, die zijn enkel om te slapen'.  De link met het verleden is nooit ver weg want veel van de boerderij werd gerecupereerd zoals de gevelstenen, de oude gewelven die al 100 jaar intact zijn, en een oude zaagmachine die in de badkamer als wastafel dient voor de kindjes. Binnen kan je dus bijna spreken van een klein museum, buiten vindt je dan weer een heuse speeltuin en lounge in de overdekte hangar.

'Met Vier in Bed', maandag 9 juli om 21.20 uur op VTM.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua kennis met Kevin Bacon. Niet de acteur, maar een huisdier met een roze snuit en krulstaart. Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair ... Beestig stapt én vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.

'Beestig', om 18.15 uur op Eén.

Dossiers