Nieuw seizoen van 'Quantico' op Q2

vrijdag 6 juli 2018

Sean Dhondt brengt op zaterdag 7 juli vanaf 23.00 uur live verslag uit vanop Rock Werchter voor 'At the Festivals'. Op de laatste dag van het festival, zondag 8 juli, zorgt An Lemmens vanaf 22.35 uur voor een live verslag vanop het Festivalpark in Werchter.

An en Sean blikken op dinsdag 10 juli om 22.50 uur en donderdag 12 juli om 22.45 uur in een tweedelige special terug op Rock Werchter met een uitgebreid sfeerverslag van alle muzikale hoogtepunten en kippenvelmomenten vanop de festivalweide in Werchter.

Nieuwe geheimen, nieuwe bedreigingen. Q2 brengt vanaf 8 juli elke zondag om 20.50 uur een dubbelaflevering van het nieuwe seizoen van 'Quantico'. In het tweede seizoen werkt Alex Parrish (gespeeld door Priyanka Chopra) undercover voor de CIA. Haar taak? Een cel van de CIA, de AIC, schaduwen. Een andere verhaallijn laat zien hoe Alex maanden later een gijzelingscrisis moet verijdelen. Maar wat heeft de periode van haar opleiding hier mee te maken?

Vanaf 9 juli kan iedereen elke maandag om 20.50 uur afstemmen op Q2 voor een dubbelaflevering van het nieuwe seizoen van 'The Last Kingdom'. In het tweede seizoen zet krijger Uhtred (gespeeld door Alexander Dreymon) alles op alles om de dood van zijn vader Ragnar te wreken en het land van zijn voorouders te heroveren.

Er staan ook twee tv-premières op het programma bij Q2.

Op dinsdag 10 juli is er om 20.50 uur de tv-première van 'Cold in July', waarin Michael C. Hall, Don Johnson en de vorig jaar overleden Sam Shepard te zien zijn. In de film schiet Dane uit zelfverdediging een inbreker dood, waarna hij al snel te maken krijgt met Russel, een ex-gevangene én de vader van de man die Dane heeft neergeschoten.

Het weekend wordt op vrijdag 13 juli om 20.50 uur ingezet bij Q2 met de tv-première van 'Blackhat' van Michael Mann. Thor-acteur Chris Hemsworth is te zien in de hoofdrol van Nick Hathaway. In de film moet Nick een gigantisch hacknetwerk proberen op te rollen en een grote computerinbraak stoppen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Hoewel Amber fysiek al goed opgeknapt is, ziet ze nog steeds bijna niets. De oogartsen proberen in te schatten of haar zicht kan verbeteren. Leonore viert haar tweede verjaardag ... op intensieve zorgen. Met Lily gaat het eindelijk opnieuw wat beter en ze krijgt goed nieuws: Fieke is op de specialistische afdeling toegekomen met een sinustrombose. Haar medicijnen krijgt ze via spuitjes, maar Fieke is doodsbang voor de prik. Net nu met Saar alles goed leek te gaan, heeft ze plots opnieuw geen gevoel meer in haar rechterhand.

'Kinderziekenhuis 24/7', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers