Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd - AustraliŽ' op Vitaya

vrijdag 6 juli 2018

Op maandag 9 juli start om 18.20 uur het vierde seizoen van 'Blind Getrouwd Ė AustraliŽ', waarin een team van deskundigen singles aan elkaar koppelt, die met elkaar trouwen en daarna zeker een maand lang moeten samenleven.

Op woensdag 11 juli staat om 20.35 uur de tv-première van de komedie 'Men, Woman & Children' op het programma met Divergent-acteur Ansel Elgort, Kaitlyn Dever en Rosemarie DeWitt. De film gaat over een groep studenten en hun ouders die proberen om te gaan met de vele manieren waarop het internet hun relaties, vorm van communicatie, hun zelfbeeld en liefdesleven heeft veranderd.

Op donderdag 12 juli start om 20.35 uur het zevende seizoen van de dramareeks 'Royal Pains' in dubbelafleveringen. De serie gaat over het leven van chirurg Hank Lawson, vertolkt door Mark Feuerstein.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua kennis met Kevin Bacon. Niet de acteur, maar een huisdier met een roze snuit en krulstaart. Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dť ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair ... Beestig stapt ťn vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.

'Beestig', om 18.15 uur op Eťn.

Dossiers