Makelaars Peter, Jeroen en Mat openen huizenjachtseizoen in de Ardennen

zondag 21 oktober 2018
Foto: VIER - SBS Belgium 2018

Van maandag 22 oktober t.e.m. donderdag 25 oktober zijn Peter, Jeroen en Mat de Huizenjagers van dienst in de Ardennen.

De ongerepte natuur, pittoreske dorpjes en imposante kastelen maken van de Ardennen de perfecte locatie voor een vakantiewoning of een B&B. Wie schiet deze week de hoofdvogel af?

Makelaar Peter is een rasechte Antwerpenaar, maar zijn liefde voor de Ardennen is – net als voor zijn vrouw Nadine – ongelooflijk groot. In Vielsalm heeft hij nu al 2,5 jaar zijn eigen immokantoor. De tweede 'Huizenjager' heet Jeroen. Hij heeft Nederlandse roots en woont al zijn hele leven in de Ardennen. Hij werkt sinds 8 jaar bij een immokantoor in Durbuy en hij kent de Ardense mentaliteit op zijn duimpje. De laatste makelaar is Maïté. Zij is geboren en getogen in Rochefort en runt een eigen kantoor Honesty, want eerlijkheid is haar grootste troef.

Aflevering 1 op maandag 22 oktober:
De eerste opdracht komt van Kristel, Dirk en hun kinderen Connor en Kyra. Ze zoeken een hoeve in de regio van Durbuy waar ze een B&B kunnen opstarten voor 300.000 euro. Maar ze willen er natuurlijk ook een thuis van maken. Daarnaast willen ze ook een grote tuin voor een minicamping én plaats voor dieren. Gelukkig hebben de kopers ervaring met verbouwen, want er mag gerust nog werk aan zijn.

'Huizenjagers', maandag 22 oktober om 19.45 uur op VIER.

logo VTM logo

Donderdag en zondag werken de Rode Duivels hun laatste twee wedstrijden af in groep 2 van Divisie A van de Nations League. De Rode Duivels wonnen zowel op het veld van IJsland (0-3) als in eigen huis van Zwitserland (2-1) en staan met een 6 op 6 aan de leiding in de groep, samen met Zwitserland. IJsland, het zwakke broertje van deze poule, telt na 3 wedstrijden nog steeds 0 punten, en is nu al zeker van de degradatie naar Divisie B.

'Uefa Nations League: Belgi-Ijsland', om 20.25 uur bij VTM.