Laatste aflevering van 'Crimi Clowns' op Q2

vrijdag 18 mei 2018
Foto: Q2 - © MEDIALAAN 2018

Op zaterdag 19 mei gaat Q2 om 12.55 uur live voor het koninklijk evenement van het jaar: het huwelijk van de Britse prins Harry met Hollywood-ster Meghan Markle.

De zender volgt de plechtigheid in de St. George’s Chapel in Windsor Castle.

Vanaf maandag 21 mei is de familie Short weer elke weekdag om 19.15 uur te zien in het nieuwe seizoen van de komische reeks 'Life in Pieces'. Ook in het derde seizoen maken de drie generaties van de familie heel wat onaangename, hilarische en onvergetelijke momenten mee.

De criminele activiteiten van de meest prettig gestoorde gangsterfamilie van Vlaanderen lopen op vrijdag 25 mei op zijn einde. In de laatste aflevering van 'Crimi Clowns' om 22.30 uur is Ronny niet van plan om het fortuin dat hij geërfd heeft te delen met Rachel en bedenkt een plan om haar te laten instemmen met hun echtscheiding. Jarek ontwaakt uit zijn coma. Mike en Lou komen zwaar in de problemen. Wesley probeert uit de gevangenis te ontsnappen.

Wie zich op donderdag 24 mei wil voorbereiden op het concert van Katy Perry in het Sportpaleis, kan de dag ervoor, woensdag 23 mei, om 22.30 uur afstemmen op Q2 voor de 'Qdoc - Katy Perry: Part of Me'. Deze muziekdocumentaire geeft een unieke kijk in het leven en de carrière van de populaire popster. Perry’s succesverhaal wordt in kaart gebracht aan de hand van nooit eerder vertoonde interviews, archiefmateriaal en beelden van haar wereldtournee California Dreams.

Op vrijdag 25 mei staat er een nieuwe Q Movie op het programma bij Q2. Om 20.35 uur is er de tv-première van 'Seventh Son' met de Oscarwinnende cast Jeff Bridges, Julianne Moore en Alicia Vikander. Ook 'Game of Thrones'-ster Kit Harington vertolkt een rol. In de film moet John Gregory (gespeeld door Jeff Bridges) het opnemen tegen de slechte heks Moeder Malkin. Om hem bij te staan, vestigt hij zijn hoop op de laatste Zevende Zoon: de jonge boerenzoon Tom Ward (gespeeld door Ben Barnes).

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers