Kinderen baas bij vtmKzoom

maandag 2 november 2009

vtmKzoom trekt erop uit en laat de kinderen aan het woord. Tijdens de herstvakantie zoeken we de kids op en laten we hen zelf hun favoriete vtmKzoom-programma aankondigen.

Fans van Pippi Langkous, Lassie, Plop, Zeppe & Zikki of andere vtmKzoom-vrienden kunnen dus in hun eigen woorden en met volle enthousiasme hun geliefde tv-figuren aankondigen. Zij zijn immers baas!

Tussen de vtmKzoom-programma’s door zullen heel wat Vlaamse kids deze week dus zelf op het tv-scherm verschijnen.

vtmKzoom lied : Karaoke-versie binnenkort op vtmKzoom en vtmKzoom.be

Momenteel kan je bij vtmKzoom een nieuw lied ontdekken : een meeslepend melodietje dat gecomponeerd werd door Miguel Wiels en Peter Gillis. De tekst gaat over de populairste vtmKzoom-figuren en is geschreven door Kurt Burgelman.

Ontdek het lied  hier.

logo Canvas logo

Twee Finse grotduikers komen om het leven in een diepe grot ergens in Noorwegen. Nadat een officiële Noorse bergingsoperatie met de hulp van Britse experten is afgeblazen, besluiten de overblijvende duikers van de groep zelf naar hun overleden vrienden op zoek te gaan. De documentaire brengt verslag uit van deze geheime en gevaarlijke duikmissie. Naast de enorme fysieke inspanning vereist de zoektocht ook mentaal veel van de ervaren duikers. Ze hebben de families namelijk beloofd dat ze weer herenigd zullen worden met hun omgekomen gezinsleden. Documentaire van Juan Reina.

'Diving into the Unknown', om 22.40 uur op Canvas.