Kinderen baas bij vtmKzoom

maandag 2 november 2009

vtmKzoom trekt erop uit en laat de kinderen aan het woord. Tijdens de herstvakantie zoeken we de kids op en laten we hen zelf hun favoriete vtmKzoom-programma aankondigen.

Fans van Pippi Langkous, Lassie, Plop, Zeppe & Zikki of andere vtmKzoom-vrienden kunnen dus in hun eigen woorden en met volle enthousiasme hun geliefde tv-figuren aankondigen. Zij zijn immers baas!

Tussen de vtmKzoom-programma’s door zullen heel wat Vlaamse kids deze week dus zelf op het tv-scherm verschijnen.

vtmKzoom lied : Karaoke-versie binnenkort op vtmKzoom en vtmKzoom.be

Momenteel kan je bij vtmKzoom een nieuw lied ontdekken : een meeslepend melodietje dat gecomponeerd werd door Miguel Wiels en Peter Gillis. De tekst gaat over de populairste vtmKzoom-figuren en is geschreven door Kurt Burgelman.

Ontdek het lied  hier.

Niels Destadsbader in 'Dansdate' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

In deze halve finale strijden Sean & Allison, Kevin & Josje en Bieke & Erik voor een felbegeerd stekje in de finale. De drie duo's tonen het beste van zichzelf in maar liefst twee choreografien, aangeleerd door topchoreografen en beoordeeld door de jury en de kijker. Het belooft weer een verrassende mix van uiteenlopende dansstijlen te worden, waarin de deelnemende koppels zich van een heel andere kant laten zien tijdens de dans, de trainingen n daarbuiten.

'Dansdate', om 20.35 uur op VTM.