Kinderen baas bij vtmKzoom

maandag 2 november 2009

vtmKzoom trekt erop uit en laat de kinderen aan het woord. Tijdens de herstvakantie zoeken we de kids op en laten we hen zelf hun favoriete vtmKzoom-programma aankondigen.

Fans van Pippi Langkous, Lassie, Plop, Zeppe & Zikki of andere vtmKzoom-vrienden kunnen dus in hun eigen woorden en met volle enthousiasme hun geliefde tv-figuren aankondigen. Zij zijn immers baas!

Tussen de vtmKzoom-programma’s door zullen heel wat Vlaamse kids deze week dus zelf op het tv-scherm verschijnen.

vtmKzoom lied : Karaoke-versie binnenkort op vtmKzoom en vtmKzoom.be

Momenteel kan je bij vtmKzoom een nieuw lied ontdekken : een meeslepend melodietje dat gecomponeerd werd door Miguel Wiels en Peter Gillis. De tekst gaat over de populairste vtmKzoom-figuren en is geschreven door Kurt Burgelman.

Ontdek het lied  hier.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eén logo één logo V3

Kapster Ida heeft net een chemokuur vanwege haar borstkanker achter de rug wanneer ze haar man Leif betrapt met een veel jongere vrouw. Leif pakt zijn boeltje en verlaat Ida. Pas op de bruiloft van hun dochter in Sorrento inItalië zien ze elkaar voor het eerst terug. Dochter Astrid treedt in het huwelijksbootje in een landhuis van haar echtgenoots vader Philip. Philip is een drukke, onvriendelijke zakenman die in groenten en fruit handelt. Op de luchthaven komt het tot een onfortuinlijke botsing: de zenuwachtige Ida botst bij het parkeren tegen de dure auto van Philip.

Met: Pierde Brosnam, Trine Dyrholm en Kim Bodnia

'Love Is All You Need', om 20.45 uur op Eén.

Dossiers