'Home and Away' - INHOUDEN week 47

zaterdag 18 november 2017
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2017

Een portie zon, zee en strand is altijd een goed idee! En in Summer Bay hebben ze die ingrediŽnten in overvloed. Helaas krijgen de inwoners ook dagelijks hun portie drama te verwerken. Dat is al jaar en dag het succesrecept van 'Home and Away'.

 

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 20 november - aflevering 6635
Johns rechtszaak gaat van start. Slaagt Morag erin om de zaak te winnen? Olivia en Hunter realiseren zich hoe goed ze het eigenlijk hebben en proberen hun familie en vrienden die het moeilijk hebben bij te staan. Is Roo klaar om definitief voor James te kiezen?

Dinsdag 21 november - aflevering 6636
Phoebe komt terug thuis van haar tour in Amerika. Justin wil zo snel mogelijk de trouw verder plannen, maar Kat komt er al snel achter dat Phoebe iets verbergt. Irene neemt een belangrijk besluit. Marilyn gaat John opzoeken in de gevangenis.

Woensdag 22 november - aflevering 6637
Ash heeft een bod gedaan op het appartement dat Kat zo mooi vond. Met een goede plek om te wonen maakt hij immers meer kans om het hoederecht over Luc te krijgen. Maar zal Patrick ook een plek krijgen in het appartement? Leah kan niet geloven dat Irene ook mee wil vechten voor het hoederecht. Irene legt uit dat ze bang is dat ze Luc nooit meer te zien zal krijgen als Ash het hoederecht krijgt. Zal Justin Brody's drugsprobleem aan de rest vertellen? Phoebe vertrekt terug naar Amerika, maar zal Justin haar volgen?

Donderdag 23 november - aflevering 6638
De Morgans maken zich zorgen over Brody's toekomst. Zac probeert Leah te troosten, maar Leah stuurt hem meteen weg. Roo komt terug in Summer Bay wonen.

Vrijdag 24 november - aflevering 6639
Justin vindt Roo bewusteloos op de grond in het appartement. Hij wil dat Roo zich volledig laat onderzoeken door een dokter, maar Morag heeft al een idee wat er met Roo aan de hand zou kunnen zijn. Hunter wil Olivia verrassen voor haar achttiende verjaardag, maar Olivia zelf heeft helemaal geen zin in een groots verjaardagfeest.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.25 uur op Vitaya.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van de Kinderkliniek' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

De twaalfjarige Freddy is al tien jaar in behandeling bij Dr. Van Hoeck, professor in de kindernefrologie. Freddy leeft met ťťn nier die nog maar voor dertig procent functioneert en dus dringt een niertransplantatie zich op. Finn werd een jaar geleden doorverwezen naar de dienst oncologie, nadat de huisarts een verdikking in zijn kaak vaststelde. Na verschillende onderzoeken bleek het resultaat positief en werd 'high risk' leukemie bij het jongetje vastgesteld. Dr. Verlooy en zijn team stellen alles in z'n werk om Finn te genezen ťn ondertussen kind te laten zijn.

'Helden van de Kinderkliniek', om 21.10 uur op VTM.

Dossiers