Frederique en Julie sluiten de Sppanse 'Met Vier in Bed'-week af

woensdag 4 juli 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Het laatste logeeradresje van de week ligt in Alhaurin El Grande, een authentiek dorpje bij Malaga. Hier runnen Frederique en Julie sinds kort B&B La Nogala.

In België werkten de twee als zorgkundige en metaalarbeider. Maar als ouders van vier jonge kinderen dachten ze er al langer over na om naar zonnigere oorden te verhuizen om meer tijd met hun kroost te kunnen spenderen. Het was nu of nooit en in 2017 hakten ze de knoop door. Vlakbij het centrum van Alhaurin vonden ze een pand, waarin ze twee B&B-kamers maakten, ingericht in Andalusische stijl. Verder staan in hun tuin nog twee andere, speciale gastenverblijven: glampingtenten met privébadkamer, die tijdens de 'Met Vier in Bed'-week hun vuurdoop krijgen.

'Met Vier in Bed', donderdag 5 juli om 21.15 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua kennis met Kevin Bacon. Niet de acteur, maar een huisdier met een roze snuit en krulstaart. Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair ... Beestig stapt én vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.

'Beestig', om 18.15 uur op Eén.

Dossiers