'Familie' - INHOUDEN week 8

zaterdag 17 februari 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

De werken in het huis van Zjef en Rudi lopen vertraging op, vooral tot wanhoop van Mieke. Louise beseft dat ze te ver is gegaan en het afbetalingsplan van Guido wordt afgewezen. Evy hoort niets meer van Maarten. Die wordt achtervolgd door Stan. Mathias en Cédric hebben een gesprek over Véronique. Emma blijft jaloers op de deal tussen Griet en Guido. Benny start kluswerken bij Zjef en Rudi.


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 19 februari 2018 - aflevering 6114
Emma is razend op Guido. Hij probeert het goed te maken met een etentje. Maarten wordt geplaagd door herinneringen aan de dood van Roos. De werken in het huis van Zjef en Rudi duren langer dan gepland. Mieke wil echter niet dat ze nog langer in de brouwerij blijven wonen.

Dinsdag 20 februari - aflevering 6115
Louise krijgt een fikse uitbrander van Peter en Trudy. Ze beseft dat ze over de schreef is gegaan. Marie hoort van Mathias dat Wils hem haar job heeft aangeboden. Lars vermoedt dat hij Fashion wil saboteren. Evy heeft al dagen niets meer van Maarten gehoord. Guido ontvangt een nieuw voorstel van Griet.

Woensdag 21 februari - aflevering 6116
Het afbetalingsplan van Guido en Emma wordt afgewezen. Met de moed der wanhoop gaat het koppel op zoek naar maatregelen om te besparen. Wout wil Louise terugwinnen met een prachtige halsketting. Mathias en Cédric hebben een goed gesprek over Véronique.

Donderdag 22 februari - aflevering 6117
Stan is woedend van jaloezie. Hij wacht Maarten op. Louise doet een schokkende ontdekking. Benny start met de kluswerken in het huis van Zjef en Rudi. Hij stuit echter snel op een nieuw probleem. Wils en Mathias bespreken de laatste details in verband met een eventuele samenwerking.

Vrijdag 23 februari - aflevering 6118
Maarten wordt achtervolgd door Stan. Hij stelt zich vragen. Zjef en Rudi krijgen opnieuw slecht nieuws te horen. Vooral Zjef is er het hart van in. Emma kan haar jaloezie niet verbergen wanneer Guido opnieuw een afspraak heeft met Griet. Zij doet er ondertussen alles aan om te krijgen wat ze wil.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Opgroeien met een andere geaardheid, het zou geen probleem meer mogen zijn. Maar jammer genoeg is dat nog niet altijd zo. LHBT-jongeren (lesbiennes, homo's, biseksuelen en transgenders) krijgen meer dan hun leeftijdsgenoten af te rekenen met mentale problemen. Deze zijn vaak het gevolg van homofobe ervaringen. Olly Alexander, de populaire Britse acteur en frontman van de elektropopband Years & Years, wil dit taboe doorbreken. Hij getuigt eerlijk over z'n eigen eetstoornis, depressie en drugverslaving die hij daardoor ontwikkelde. Voor het eerst in z'n leven bekent hij ook aan z'n mama met welke problemen hij jarenlang heeft geworsteld. En hij praat heel open met lotgenoten en hun families.

'Growing Up Gay', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers