Dinsdag in 'Met Vier in Bed': The Secret Garden in Brugge

maandag 9 juli 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

In de middeleeuwse stad Brugge ademt elke straatsteen geschiedenis uit. Hier runt Nathalie sinds enkele jaren haar goed bewaarde geheim: The Secret Garden.

De stadsparel dateert uit de 17de eeuw, werd 10 jaar geleden aangekocht en in 2015 gerestaureerd. Nathalie heeft een verleden in de hotelwereld maar miste het persoonlijk contact. Nu baat ze met veel plezier en zorg deze luxueuze B&B uit, met 3 suites. In Parijs en op beurzen zocht ze decoratie en inspiratie. 'Ik wil streven naar perfectie, wij willen de meest luxueuze B&B zijn van Brugge.' De tuin is een grote troef en een oase van rust in de drukke stad. Zeker in de zomer is het genieten aan het zwembad. Twee jaar geleden leerde Nathalie Veerle kennen en onmiddellijk werden ze hartsvriendinnen. Veerle springt in geval van nood dan ook bij in de B&B.

'Met Vier in Bed', dinsdag 10 juli om 21.15 uur op VTM.

logo één logo V3 één V3

Omdat Atil ziek valt, moet Helena op het laatste moment een zitting van hem overnemen. Op het eerste gezicht een eenvoudige zaak, maar tijdens de zitting krijgt Helena de indruk dat er iets niet helemaal klopt. Wanneer ze de zaak laat uitstellen en het dossier heropent, komt ze op het spoor van een criminele motorbende die niet aarzelt om haar te bedreigen. Kan Helena zich nog helemaal in de zaak vastbijten als ze zichzelf ermee in gevaar brengt?

'De Ridder', om 21.25 uur op Eén.