De zomerse week van VTM

vrijdag 13 juli 2018

'Met Vier in Bed' strijkt vanaf maandag 16 juli, telkens om 21.15, maar liefst drie keer neer in Limburg: zo komen Atelier 84 van Jacky en Deevid (maandag 16 juli), Kirisavan van Bart en Mo (dinsdag 17 juli) en K van Bart en Pieter (woensdag 18 juli) aan bod.

Op de laatste dag van de week (donderdag 19 juli) trekken de duo’s naar Barvaux, een deelgemeente van Durbuy. Daar logeren ze in Chalet Interwood van Nadine en Jurgen.

'Telefacts Zomer' kijkt op dinsdag 17 juli om 22.05 uur binnen in Royal Mansour in Marrakesh, één van de meest luxueuze hotels ter wereld dat eigendom is van de Marokkaanse koning.

Twee dagen later, donderdag 19 juli, brengt 'Telefacts Zomer' om 22.05 uur het pakkende en romantische verhaal over hoe een 'swipe' op Tinder het leven van twee meisjes drastisch heeft veranderd.

Vanaf maandag 16 juli wordt elke weekdag om 19.55 uur 'Lili en Marleen' herhaald, één van de populairste VTM-reeksen ooit. Het verhaal over het wel en wee van de bewoners van café De Lichttoren start in het jaar 1945, na de Tweede Wereldoorlog, en eindigde na tien seizoenen in de jaren ‘60. De belangrijkste acteurs in de eerste seizoenen zijn Marilou Mermans als Lisa, Carry Goossens en Simonne Peeters als straatzangers Jef en Ida, Christel Domen als Nieke en de onlangs overleden Frank Aendenboom als haar vader Rik.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua kennis met Kevin Bacon. Niet de acteur, maar een huisdier met een roze snuit en krulstaart. Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair ... Beestig stapt én vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.

'Beestig', om 18.15 uur op Eén.

Dossiers