'De Zomer van 007' op CAZ

vrijdag 13 juli 2018

In juli en augustus is het 'De Zomer van 007' bij CAZ. Heel de zomer lang brengt de zender elke donderdag en zondag een Bondfilm, met Roger Moore, Timothy Dalton of Pierce Brosnan als hoofdrolspeler James '007' Bond.

Op donderdag 19 juli is om 20.40 uur 'Live and Let Die', de achtste Bondfilm uit 1973, aan zet. Het is de eerste Bondfilm waarin Roger Moore de rol van Bond vertolkt, ter vervanging van Sean Connery.

Op zondag 15 juli staat om 20.50 uur de met een Oscar bekroonde klassieker 'The Untouchables' op het programma, met de Oscarwinnende hoofdcast Sean Connery, Robert De Niro en Kevin Costner. In de film is Chicago de stad van gangster Al Capone (De Niro). Niemand is er tot nu toe in geslaagd zijn macht in te perken, tot het Treasure Departement beslist om de bescheiden Eliot Ness (Costner) op hem af te sturen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua kennis met Kevin Bacon. Niet de acteur, maar een huisdier met een roze snuit en krulstaart. Dieter en Nathalie willen graag wat 'fluffiness' in huis. Dierenarts Joshua is dé ideale man om hen aan een kitten te helpen. Maar een kitten in huis blijkt toch niet zo vanzelfsprekend te zijn, al zeker niet voor het meubilair ... Beestig stapt én vliegt ook rond in het huis van Lieven Scheire.

'Beestig', om 18.15 uur op Eén.

Dossiers