De week van CAZ

vrijdag 18 mei 2018

Op zaterdag 19 mei 2018 brengt CAZ om 20.40 uur de klassieker 'Scarface' met Al Pacino en Michelle Pfeiffer. Al Pacino vertolkt de rol van de jonge Cubaan Tony Montana die als immigrant in Miami een drugskartel overneemt.

Op woensdag 23 mei brengt CAZ ter nagedachtenis van Roger Moore die één jaar geleden overleed om 20.40 uur de James Bond-film 'Live And Let Die'. In 24 uur zijn er drie geheimagenten vermoord: Baines die werkzaam was op het Caribische eiland San Monique, Dawes die in New York hun premier Kananga schaduwde en Hamilton die in New Orleans voor de Amerikanen werkte. James Bond moet uitvissen of er al dan niet een verband is tussen de moorden.

Op donderdag 24 mei is er om 20.40 de sciencefictionfilm 'Star Trek Into Darkness' met Chris Pine, Zachary Quinto en Zoe Saldana. De wereld belandt in een diepe crisis wanneer de bemanning van de Enterprise ontdekt dat iemand binnen hun eigen organisatie de vloot tot ontploffing heeft gebracht. Ondertussen leidt Kapitein Kirk een klopjacht in oorlogsgebied om de man met het massavernietigingswapen te pakken te krijgen.

Op vrijdag 25 mei zendt CAZ om 20.40 uur de actiefilm 'Beverly Hills Cop' uit met Eddie Murphy die de rol van agent Axel Foley speelt. Alex krijgt verassend bezoek van zijn beste vriend uit Californië, Mikey Tandino. Niet veel later wordt Axels vriend echter vermoord voor zijn ogen, door een zeker Zack. Agent Foley is vastberaden om Zack op te pakken en volgt hem tot in Beverly Hills.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'KIES18' (foto:  VRT 2018)

En dag na de verkiezingen ontvangt Ivan De Vadder alle partijvoorzitters in de VRT-studio om de uitslagen van de verschillende steden en gemeenten te bespreken en te interpreteren.

'Kopstukkendebat', om 21.25 uur op En.

Dossiers