De highlights van Q2

vrijdag 13 juli 2018
Foto: Q2 - © MEDIALAAN 2018

Op dinsdag 17 juli blikt 'At the Festivals' om 23.05 uur vooruit naar het eerste weekend van Tomorrowland met de Sportpaleis-show 'Bringing the Madness: Reflections' van Dimitri Vegas & Like Mike.

De broers zorgen tijdens de show voor madness met CO2-blazers, een zwevende dj-booth, tonnen vuurwerk en special effects. Ook o.a. Hardwell, Afrojack, Steve Angello, Boef en Ronnie Flex zijn te gast in het Sportpaleis. Sean Dhondt brengt op vrijdag 20 juli om 22.40 uur live verslag uit voor 'At the Festivals' vanop de eerste dag van Tomorrowland.

De laatste lichting talenten staat in de laatste auditieaflevering van 'Britain’s Got Talent', op zondag 15 juli om 19.40 uur, te popelen om juryleden Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams te overtuigen hen door te laten naar de liveshows.

Er staan ook drie tv-premières op het programma bij Q2:

De Vlaamse acteur Tom Audenaert vertolkt samen met Harry Potter-ster Rupert Grint en Ron Perlman, bekend van Hellboy, een rol in de tv-première van 'Moonwalkers', op donderdag 19 juli om 22.45 uur. De opnames van de film gebeurden in Brussel. In 'Moonwalkers' wil de VS vermijden dat de maanlanding van Apollo 11 op een fiasco uitdraait. De CIA wil dat agent Kidman (Perlman) de bekende filmregisseur Stanley Kubrick een valse maanlanding laat filmen, moest de echte falen. Kidman komt echter bij Jonny (Grint) terecht, een niet zo succesvolle manager van een onbekend rockgroepje. Jonny doet zich voor als de manager van Kubrick en raakt al snel verstrikt in zijn eigen leugens.

Op dinsdag 17 juli is er om 20.50 uur de tv-première van 'Trainwreck' van Bridesmaids-producer Judd Apatow. Amy Schumer, die de film heeft geschreven, vertolkt de hoofdrol van het gelijknamige personage. 'Trainwreck' kreeg in 2016 twee nominaties voor de Golden Globes. In de film leeft Amy (Schumer) een onbevangen leven, vrij van verstikkende en romantische betrokkenheid. Alles verandert wanneer ze plots gevoelens krijgt voor de charmante en succesvolle sportarts Aaron Conners (Bill Hader).

De tv-première van 'Dying of the Light' is er op vrijdag 20 juli om 20.50 uur. CIA-agent Evan Lake, gespeeld door Oscarwinnaar Nicolas Cage, wordt gedwongen om met vervroegd pensioen te gaan wanneer hij tekenen van dementie vertoont. Op hetzelfde moment ontdekt Evan dat zijn grootste vijand, jihadist Muhhamed Banir, niet dood is, zoals twee decennia werd gedacht.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Omdat Atil ziek valt, moet Helena op het laatste moment een zitting van hem overnemen. Op het eerste gezicht een eenvoudige zaak, maar tijdens de zitting krijgt Helena de indruk dat er iets niet helemaal klopt. Wanneer ze de zaak laat uitstellen en het dossier heropent, komt ze op het spoor van een criminele motorbende die niet aarzelt om haar te bedreigen. Kan Helena zich nog helemaal in de zaak vastbijten als ze zichzelf ermee in gevaar brengt?

'De Ridder', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers