De highlights van Play Sports

donderdag 13 september 2018

Dit weekend start een nieuw seizoen van Kick-Off, de ideale aftrap van je weekend! Bart Raes ontvangt Bob Peeters, Herman Brusselmans, Jean Blaute en Chris Van den Abeele!

Voorafgaand aan de wedstrijd Club Brugge – Lokeren blikken ze vooruit op het sportweekend.

In de Jupiler Pro League kijken we uit naar het onderonsje tussen Standard en Charleroi, maar vooral naar de confrontatie tussen Anderlecht en KRC Genk. De Limburgers krijgen al enige tijd veel lof, maar kunnen ze hun mooie spel ook omzetten in een overwinning tegen Anderlecht?

Ook de buitenlandse topcompetities komen uitgebreid aan bod. In de Bundesliga kijken Dortmund en Frankfurt elkaar in de ogen, en krijgt landskampioen Bayern het bezoek van Leverkusen. Alle ogen in de Premier League zijn zaterdag dan weer op Wembley gericht, waar Tottenham het opneemt tegen Liverpool.

Uit de Eredivisie krijg je dit weekend twee affiches voorgeschoteld. Ajax speelt in de ArenA tegen Groningen, AZ ontvangt Feyenoord.

Aan motorsport ook weer geen gebrek, met Formule 1, WRC en MXGP. Sprokkelt Stoffel Vandoorne eindelijk nog eens wat punten in Singapore? Kan Thierry Neuville in Turkije een volgende grote horde nemen op weg naar z’n eerste wereldtitel? En bekroont Jeffrey Herlings z’n ijzersterke seizoen met een wereldtitel voor eigen volk?

Je ontdekt het dit weekend allemaal op Play Sports!

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van donderdag 30 augustus tot en met woensdag 5 augustus, kijk op playsports.be.

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.