De highlights van CAZ

vrijdag 6 juli 2018

Op zondag 8 juli brengt CAZ om 20.50 uur de Oscarwinnende sciencefictionfilm 'Alien' met Sigourney Weaver, Tom Skerritt en John Hurt.

Een Amerikaans ruimteschip is op terugweg naar de aarde met een grote lading erts. Maar wanneer de boordcomputer van het schip een vreemd signaal opvangt, gaat de bemanning op onderzoek uit. Wat begint als een routineklus escaleert al snel in een ware nachtmerrie.

Op donderdag 12 juli staat om 20.50 uur het drama 'Men of Honor', gebaseerd op een waargebeurd verhaal, met Cuba Gooding Jr, Robert De Niro en Charlize Theron op het programma. Ondanks alle tegenkantingen en racistische uitlatingen is Carl Brashear vastberaden een carrière uit te bouwen bij de US Navy. Na getuige te zijn van een redding op zee, staat zijn besluit vast: hij wil de eerste kleurling zijn die het schopt tot duiker.

Op vrijdag 13 juli is er om 20.50 uur de Golden Globe-genomineerde komedie 'Pineapple Express' met Seth Rogen, James Franco en Gary Cole. Seth Rogen vertolkt de rol van Dale Denton, een luie wietroker die via zijn dealer in het bezit komt van een nieuwe zeldzame wietsoort genaamd Pineapple Express. Dale komt echter zwaar in de problemen wanneer hij getuige is van een gewetenloze moord en hij zijn zeldzame joint achterlaat op de plaats delict.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Hoewel Amber fysiek al goed opgeknapt is, ziet ze nog steeds bijna niets. De oogartsen proberen in te schatten of haar zicht kan verbeteren. Leonore viert haar tweede verjaardag ... op intensieve zorgen. Met Lily gaat het eindelijk opnieuw wat beter en ze krijgt goed nieuws: Fieke is op de specialistische afdeling toegekomen met een sinustrombose. Haar medicijnen krijgt ze via spuitjes, maar Fieke is doodsbang voor de prik. Net nu met Saar alles goed leek te gaan, heeft ze plots opnieuw geen gevoel meer in haar rechterhand.

'Kinderziekenhuis 24/7', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers