De blikvangers van VTM

vrijdag 6 juli 2018

Van maandag 9 tot en met donderdag 12 juli : Na een zonnige week in Spanje, toont 'Met Vier in Bed' opnieuw vier adressen in eigen land, want ook 'bij ons' zijn enkele pareltjes te ontdekken.

Naast 2 hypermoderne B&B’s en 1 stijlvolle vakantiewoning, ontdekt 'Met Vier in Bed' één van de best bewaarde geheimen van het historische Brugge.

Op dinsdag 10 en donderdag 12 juli brengt 'Telefacts Zomer' een tweedelige reportage over kinderen en gendergelijkheid. Gelijkheid tussen mannen en vrouwen is iets waar de laatste jaren steeds meer voor wordt gestreden. Dokter Javed Abdelnomein observeerde daarom een groep kinderen, omdat hij ervan overtuigd is dat de basis hiervan bij hen ligt. Hij onderzoekt hoe stereotiep het beeld is van de kinderen over mannen en vrouwen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Omdat Atil ziek valt, moet Helena op het laatste moment een zitting van hem overnemen. Op het eerste gezicht een eenvoudige zaak, maar tijdens de zitting krijgt Helena de indruk dat er iets niet helemaal klopt. Wanneer ze de zaak laat uitstellen en het dossier heropent, komt ze op het spoor van een criminele motorbende die niet aarzelt om haar te bedreigen. Kan Helena zich nog helemaal in de zaak vastbijten als ze zichzelf ermee in gevaar brengt?

'De Ridder', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers