'Dagelijkse Kost' vliegt zondag in de Champagne
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld, aangevuld met een drietal reportages.
Crisis of niet, enig rekenwerk heeft geleerd dat er vorig jaar 15% meer champagne werd verkocht in België. De Franse godendrank blijft de fans bekoren.
In de herfst steken de paddenstoelen met miljoenen de hoed boven de grond. Alain verkoopt een indrukwekkend assortiment in zijn Brusselse winkel. Een paradijs voor de liefhebbers.
Wie van vlees houdt, houdt gegarandeerd van steak. De trotse veeboer is ook altijd een beetje slager, zoals Kurt uit Roeselare.
Jeroen bakt een Spaanse tortilla met paddenstoelen en stukjes gemarineerde paprika. In het Verre Oosten haalde hij de inspiratie voor een hartverwarmende noedelsoep met rundvlees.
'Dagelijkse Kost', zondag 23 november om 18.30 uur op Eén.