'Buren' - INHOUDEN week 20

zondag 13 mei 2018

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De oersoap is nog altijd springlevend. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

 

 

Deze week in 'Buren':

Maandag 14 mei - aflevering 7602
Sonya realiseert zich al snel dat ze opnieuw door het lint is gegaan. En haar dag wordt er niet bepaald beter op wanneer Steph haar de krant laat zien. Gary en Brooke worden op heterdaad betrapt door Sheila. Welke gevolgen heeft dit voor hun geheime plannen? Tyler is nog steeds op zoek naar onderdak voor hem en Piper, maar krijgt het deksel op de neus. Overleeft hun relatie deze plotse wending?

Dinsdag 15 mei - aflevering 7603
Toadie heeft een shock in petto voor Sonya: tot ze haar alcoholverslaving onder controle heeft, wil hij de voogdij over Nell. Terese maakt zich zorgen over het geheimzinnige en afstandelijke gedrag van Gary. Is haar achterdocht terecht? Wanneer Elly hoort dat haar hele onderwijscarrière doorgelicht zal worden, slaat de schrik haar om het hart. Wat zal er allemaal boven water komen?

Woensdag 16 mei - aflevering 7604
Gary is helemaal de kluts kwijt na de confrontatie met Terese en vraagt zich verweesd af wat hij verkeerd heeft gedaan. Finn staat op het punt zijn droom waar te maken: schooldirecteur worden. Maar heeft hij Susan niet een beetje onderschat? Nu de bevalling dichterbij komt, beseft Paige dat ze er eigenlijk helemaal alleen voor staat. Wie zal haar helpen wanneer haar baby geboren wordt?

Donderdag 17 mei - aflevering 7605
David wordt mee uitgevraagd door Will en is hypernerveus. Worden zijn zenuwen voor zijn allereerste afspraakje hem te veel? Leo kan de onderhoudsfacturen van het hostel niet meer betalen. Hoe ver is hij bereid te gaan om snel wat geld bijeen te sprokkelen? Finn doet wat hij moet doen om zijn toekomst als schooldirecteur veilig te stellen. Maar wat zijn de gevolgen van het gevaarlijke spel dat hij speelt?

Vrijdag 18 mei - aflevering 7606
Leo en Mishti kunnen het wel heel erg goed met elkaar vinden. Zo goed dat Leo zich kwetsbaar durft op te stellen. Maar dan leert hij een andere kant van Mishti kennen. Toadie en Sonya lijken een manier te hebben gevonden om met elkaar om te gaan, tot onverwachts bezoek roet in het eten komt gooien. David is in de wolken na zijn date met Will, maar is dat gevoel wel wederzijds?

'Buren', van maandag tot vrijdag om 17.35 uur op Eén.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tipsy' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2018)

De zussen Kerkhofs maken zich klaar om aan hun experiment te beginnen, maar eerst ondergaan ze nog een uitgebreide screening. Na de medische testen vliegen ze er meteen in en gaan op café. Dat het niet allemaal een pretje is, blijkt wanneer professor Marc Sabbe hen na het uitgaan aan enkele testen onderwerpt. Kat wordt geconfronteerd met het feit dat het avondje drinken veel zwaardere gevolgen voor haar lichaam heeft dan ze verwacht had.

'Tipsy', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers