Q2 zendt Sunset Concert Gers Pardoel uit

vrijdag 21 juli 2017
Foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2017

De hele zomer lang zijn er heel wat Sunset Concerten met straffe artiesten in het Q-Beach House van Qmusic. Gers Pardoel gaf de aftrap aan het podium van de Lifeguard Tower in Oostende.

De Nederlandse rapper bracht er voor 13.000 fans enkele van zijn grootste hits en songs uit het VTM-programma 'Liefde voor Muziek'. Op vrijdag 28 juli zendt Q2 om 00.05 uur het optreden op televisie uit.

Op zaterdag 22 juli om 22.45 uur en op zondag 23 juli om 22.15 uur gaat 'At the Festivals' live vanop Tomorrowland in Boom. Naast live muziek doet Sean Dhondt ook heel wat interviews met de artiesten. Later, op dinsdag 25 juli om 22.35 uur en op donderdag 27 juli om 22.40 uur, volgen nog specials over Tomorrowland met daarin de hoogtepunten van het festival.

Op donderdag 27 juli is er om 20.35 uur de tv-première van 'Left Behind', een Amerikaanse sciencefictionfilm met Oscarwinnaar Nicolas Cage ('Leaving Las Vegas'), 'Freaky Friday'-acteur Chad Michael Murray en 'Back to the Future'-actrice Lea Thompson.

Op zaterdag 22 juli is om 20.35 uur de Amerikaanse sciencefictionthriller 'Deep Impact' te zien waarin de aarde dreigt vernietigd te worden door een asteroïde. In de hoofdrollen Elijah Wood (Frodo uit 'The Lord of the Rings') omringd door Oscarwinnaars Robert Duvall ('The Godfather'), Morgan Freeman ('The Shawshank Redemption') en Vanessa Redgrave ('Mission: Impossible').

Bekijk onze foto's van het Sunset Conert met Gers Pardoel HIER.

logo één logo Eén logo

Ter gelegenheid van de kermis wordt er in de gemeente een koers voor amateurs georganiseerd. Pol rijdt mee voor de Kampioenen, om zo de herstellingswerken in de kleedkamer van de bezoekers te kunnen bekostigen. Fernand neemt diezelfde dag met zijn kampioen deel aan een duivenvlucht. Hij heeft het niet zo begrepen op de koers en steekt stokken in de wielen ... Carmen voelt zich gediscrimineerd, want de koers is enkel bedoeld voor mannen. Zij wil ook meerijden... En Pascale is jaloers wanneer er een jeugdvriendin van Maurice opduikt...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.