Verkiezing 'Miss BelgiŽ 2007' op VTM

vrijdag 15 december 2006

De kijker met een boontje voor ontwapenende schoonheid, charme en elegantie, glamour en glitter, klasse en spanning, schitterende avondjurken en strakke badpakken, feilloze make-up en perfecte kapsels, moderne choreografieŽn en verrassende free podia wordt op dinsdag 19 december 2006 vanaf 20u30 uitgenodigd om de rechtstreekse uitzending van Miss BelgiŽ 2007 te volgen.

In een meer dan twee uur durende wervelende live-show, die naar goede gewoonte gepresenteerd wordt door Francesca Vanthielen en Jean-Michel Zecca, geven de twintig finalistes het beste van zichzelf om de titel van Miss BelgiŽ 2007 in de wacht te slepen.

De twintig schoonheden die strijden voor het kroontje hebben zich op deze avond van de waarheid intensief voorbereid. Zo reisden ze afgelopen herfst naar het Turkse Antalya, waar ze o.a. dynamische beautyclips en verrassende voorstellingsfilmpjes draaiden. Verrassend, want de meisjes kregen een cryptische opdracht mee waardoor ze elk op hun eigen spontane manier reageerden op de onverwachte wendingen tijdens de opnames.

Terug op Belgische bodem oefenden de finalistes samen met de dansers o.l.v. de beroemde Brian Rogers de dansacts en defilťs in, schaafden ze de landstalen verder bij en bereidden ze zich voor op de interviews met de vakjury. Die is samengesteld uit acteur en publiekslieveling KŁrt Rogiers, televisiepersoonlijkheid Goedele Liekens, model en Miss BelgiŽ 1996 Laurence Borremans, RTL TVI-presentator en journalist Michel De Maegd, modefotograaf DaniŽl Dedaeve en voorzitster Darline Devos. Welke meisjes etaleerden naast charme ook persoonlijkheid en assertiviteit? Wie wist de appreciatie van de vakjury af te dwingen? De kijker ziet het in Miss BelgiŽ 2007.

De vakjury is uiteraard ook in de studio aanwezig om het temperament van de meisjes verder te wikken en te wegen, en om punten te geven. Aftredend Miss BelgiŽ Viriginie Claes is eveneens op de afspraak, gewapend met exclusieve beelden over 'haar jaar'.

Na de eerste grote selectieronde worden de 10 overgebleven finalistes door quizmasters Rob Vanoudenhoven en Julie Taton getest op hun kennis over BelgiŽ. Miss BelgiŽ is immers niet alleen een schoonheidskoningin, zij is ook de ambassadrice van ons land.

De 5 meisjes die doorheen deze gala-avond de beste beurt hebben gemaakt, kunnen hun grote passie of specialiteit etaleren en hun persoonlijkheid illustreren tijdens het free podium.

De kijkers krijgen naar goede gewoonte een stem in het kapittel. Tijdens het programma zullen Francesca Vanthielen en Jean-Michel Zecca hen aanmoedigen om actief deel te nemen aan de verkiezing en hun favoriete Miss op te geven.

"Miss BelgiŽ 2006" op dinsdag 19 december 2006: Beleef van op de eerste rij het elegantste evenement van het jaar en kies zelf wie Virginie Claes opvolgt als Miss BelgiŽ 2007.

De digitale kijker kan via  uiteraard nog eens genieten van de show. Maar er is meer: hij wordt in de watten gelegd met een exclusieve reportage gedraaid achter de schermen van de verkiezing ťn hij kan samen met de nieuwe Miss BelgiŽ haar eerste nacht beleven.

Ook op de webstek van VTM - www.vtm.be - wordt uitgebreid aandacht besteed aan Miss BelgiŽ 2007. Je vindt er een blog met het reisverslag van Turkije, de mooiste foto's, nieuwtjes en leuke interviews met de finalistes. Een aanrader voor wie de meisjes die naar het Miss BelgiŽ 2007-kroontje dingen nog beter te leren kennen.

'Miss BelgiŽ 2007', op dinsdag 19 december om 20.30 uur live op VTM.

logo VTM logo

Donderdag en zondag werken de Rode Duivels hun laatste twee wedstrijden af in groep 2 van Divisie A van de Nations League. De Rode Duivels wonnen zowel op het veld van IJsland (0-3) als in eigen huis van Zwitserland (2-1) en staan met een 6 op 6 aan de leiding in de groep, samen met Zwitserland. IJsland, het zwakke broertje van deze poule, telt na 3 wedstrijden nog steeds 0 punten, en is nu al zeker van de degradatie naar Divisie B.

'Uefa Nations League: BelgiŽ-Ijsland', om 20.25 uur bij VTM.