Vrijdag koersdag: Kampioenschap van Vlaanderen op VTM

donderdag 13 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Het startschot van het wielerweekend valt vrijdagnamiddag. Dan wordt in het regelmatigheidscriterium Napoleon Games Cup gestreden om de titel Kampioen van Vlaanderen, met een klassieke wedstrijd door de West-Vlaamse dorpen Koolskamp, Pittem en Egem.

Wie wordt de opvolger van de Colombiaan Fernando Gaviria? Wat kunnen Belgen als Timothy Dupont en Jasper Stuyven tegen enkele van de strafste sprinters ter wereld, zoals Dylan Groenewegen, André Greipel, John Degenkolb. De wedstrijd is vanaf 15.25 uur te volgen bij VTM, met live commentaar van Merijn Casteleyn en Gianni Meersman.

'Napoleon Games Cup: Kampioenschap van Vlaanderen in Koolskamp', vrijdag 14 september om 15.25 uur op VTM.

'De Kotmadam' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'De Kotmadam' is terug voor het 23ste seizoen. En in aflevering 1 is Jeanne in alle staten: bij de beenhouwer in de buurt is de vitrine beklad en bij de bakker om de hoek werd de vitrine ingegooid. Jef heeft er geen oren naar. Hij loopt op wolkjes omdat hij visgerief gekregen heeft van een zieke kameraad.

'De Kotmadam', om 19.50 uur op VTM.