Vrijdag koersdag: Kampioenschap van Vlaanderen op VTM

donderdag 13 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Het startschot van het wielerweekend valt vrijdagnamiddag. Dan wordt in het regelmatigheidscriterium Napoleon Games Cup gestreden om de titel Kampioen van Vlaanderen, met een klassieke wedstrijd door de West-Vlaamse dorpen Koolskamp, Pittem en Egem.

Wie wordt de opvolger van de Colombiaan Fernando Gaviria? Wat kunnen Belgen als Timothy Dupont en Jasper Stuyven tegen enkele van de strafste sprinters ter wereld, zoals Dylan Groenewegen, André Greipel, John Degenkolb. De wedstrijd is vanaf 15.25 uur te volgen bij VTM, met live commentaar van Merijn Casteleyn en Gianni Meersman.

'Napoleon Games Cup: Kampioenschap van Vlaanderen in Koolskamp', vrijdag 14 september om 15.25 uur op VTM.

generiek THUIS logo

Peter geeft Nancy de goede raad om haar boosheid een plaats te geven. Er lijkt een oplossing te zijn voor het personeelstekort van de Withoeve. Christine spelt Olivia de les. Britney verveelt zich. Sam moet Arne bedanken. Tamara heeft het emotioneel moeilijk.

'Thuis', om 20.10 uur op Eén.