De highlights van Play Sports

donderdag 13 september 2018

Dit weekend start een nieuw seizoen van Kick-Off, de ideale aftrap van je weekend! Bart Raes ontvangt Bob Peeters, Herman Brusselmans, Jean Blaute en Chris Van den Abeele!

Voorafgaand aan de wedstrijd Club Brugge – Lokeren blikken ze vooruit op het sportweekend.

In de Jupiler Pro League kijken we uit naar het onderonsje tussen Standard en Charleroi, maar vooral naar de confrontatie tussen Anderlecht en KRC Genk. De Limburgers krijgen al enige tijd veel lof, maar kunnen ze hun mooie spel ook omzetten in een overwinning tegen Anderlecht?

Ook de buitenlandse topcompetities komen uitgebreid aan bod. In de Bundesliga kijken Dortmund en Frankfurt elkaar in de ogen, en krijgt landskampioen Bayern het bezoek van Leverkusen. Alle ogen in de Premier League zijn zaterdag dan weer op Wembley gericht, waar Tottenham het opneemt tegen Liverpool.

Uit de Eredivisie krijg je dit weekend twee affiches voorgeschoteld. Ajax speelt in de ArenA tegen Groningen, AZ ontvangt Feyenoord.

Aan motorsport ook weer geen gebrek, met Formule 1, WRC en MXGP. Sprokkelt Stoffel Vandoorne eindelijk nog eens wat punten in Singapore? Kan Thierry Neuville in Turkije een volgende grote horde nemen op weg naar z’n eerste wereldtitel? En bekroont Jeffrey Herlings z’n ijzersterke seizoen met een wereldtitel voor eigen volk?

Je ontdekt het dit weekend allemaal op Play Sports!

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van donderdag 30 augustus tot en met woensdag 5 augustus, kijk op playsports.be.

logo één logo V3 één V3

Opgroeien met een andere geaardheid, het zou geen probleem meer mogen zijn. Maar jammer genoeg is dat nog niet altijd zo. LHBT-jongeren (lesbiennes, homo's, biseksuelen en transgenders) krijgen meer dan hun leeftijdsgenoten af te rekenen met mentale problemen. Deze zijn vaak het gevolg van homofobe ervaringen. Olly Alexander, de populaire Britse acteur en frontman van de elektropopband Years & Years, wil dit taboe doorbreken. Hij getuigt eerlijk over z'n eigen eetstoornis, depressie en drugverslaving die hij daardoor ontwikkelde. Voor het eerst in z'n leven bekent hij ook aan z'n mama met welke problemen hij jarenlang heeft geworsteld. En hij praat heel open met lotgenoten en hun families.

'Growing Up Gay', om 21.25 uur op Eén.