De highlights van Play Sports

woensdag 13 september 2017

De Europa League trekt zich weer op gang! Arsenal neemt voor het eerst deel aan de competitie, ze krijgen meteen het bezoek van Köln. Ook Milan mag zich opnieuw tonen op het Europese toneel en gaat op bezoek bij Austria Wien.

In het weekend staan er ook weer enkele topwedstrijden op het programma. Zo is er zondag onder andere PSV – Feyenoord en keert Wayne Rooney met Everton terug naar Old Trafford. Chelsea krijgt bovendien ook Arsenal op bezoek!

In eigen land krijgen we een nagelbijter in de kelder van het klassement. KV Oostende en KAA Gent gaan op zoek naar een belangrijke driepunter. Wie kan de gemiste competitiestart achter zich laten en aanknopen met een overwinning? En hoe brengen revelaties Antwerp en Moeskroen het er dit weekend vanaf?

Ook de wereldbeker veldrijden gaat opnieuw van start. Het Amerikaanse Iowa vormt het decor voor de eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen. Wat kunnen Wout Van Aert en Sanne Cant in de eerste wereldbekercross van het seizoen?

Een nieuwe jaargang van de Audi Hockey League start zondag. Watducks en Braxgata spelen er meteen de eerste topper van het seizoen!

Tot slot is er ook opnieuw Formule 1. Kan Stoffel Vandoorne punten sprokkelen in de 14de GP van het seizoen?

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van donderdag 7 september tot en met woensdag 13 september, kijk op http://www.playsports.be.

Birgit Van Mol in 'Het Jaaroverzicht van VTM NIEUWS' (foto: VTM - © VMMa 2013)

Acht jaar geleden, in 2001, hielp cipier Walter Donckers een gevangene ontsnappen uit de gevangenis van Antwerpen. Donckers was 250.000 euro beloofd, maar achteraf bleek het om vals geld te gaan. Donckers gaf zich aan en werd veroordeeld tot 3 jaar cel. Vandaag, 2009, heeft de ex-cipier zijn straf uitgezeten en heeft hij toch nog zijn droom bereikt. Momenteel leidt hij een prinsenleventje in Kroatië. 2. 'Telefacts' gaat op zoek naar de oudste moeder ter wereld. De Indische Raja werd pas op haar zeventigste moeder. Momenteel staat ze op het punt van de troon te worden gestoten door een Britse vrouw van 72, Jenny.

'Telefacts', om 22.20 uur bij VTM.