De highlights van Play Sports

woensdag 13 september 2017

De Europa League trekt zich weer op gang! Arsenal neemt voor het eerst deel aan de competitie, ze krijgen meteen het bezoek van Köln. Ook Milan mag zich opnieuw tonen op het Europese toneel en gaat op bezoek bij Austria Wien.

In het weekend staan er ook weer enkele topwedstrijden op het programma. Zo is er zondag onder andere PSV – Feyenoord en keert Wayne Rooney met Everton terug naar Old Trafford. Chelsea krijgt bovendien ook Arsenal op bezoek!

In eigen land krijgen we een nagelbijter in de kelder van het klassement. KV Oostende en KAA Gent gaan op zoek naar een belangrijke driepunter. Wie kan de gemiste competitiestart achter zich laten en aanknopen met een overwinning? En hoe brengen revelaties Antwerp en Moeskroen het er dit weekend vanaf?

Ook de wereldbeker veldrijden gaat opnieuw van start. Het Amerikaanse Iowa vormt het decor voor de eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen. Wat kunnen Wout Van Aert en Sanne Cant in de eerste wereldbekercross van het seizoen?

Een nieuwe jaargang van de Audi Hockey League start zondag. Watducks en Braxgata spelen er meteen de eerste topper van het seizoen!

Tot slot is er ook opnieuw Formule 1. Kan Stoffel Vandoorne punten sprokkelen in de 14de GP van het seizoen?

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van donderdag 7 september tot en met woensdag 13 september, kijk op http://www.playsports.be.

'Sports Late Night' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Op vrijdag en zaterdag brengt Sports Late Night verslag uit van alle matchen en alle doelpunten van de Jupiler Pro League. Afwisselend gidsen Bart Raes en Gilles De Coster de kijker door de wedstrijden van de dag, en gaan ze dieper in op betwistbare fases en de stand van het Belgische voetbal. Geert De Vlieger is als vaste voetbalexpert op post. Daarnaast is er ook ruimte voor internationaal voetbal en succesvolle Belgen in andere sporttakken in het buitenland - denk aan: Stoffel Vandoorne (F1), David Goffin (Tennis) of Thomas Pieters (golf).

'Sports Late Night', om 22.55 uur op VIER.