'Home and Away' - INHOUDEN week 3

zaterdag 13 januari 2018
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018

Een portie zon, zee en strand is altijd een goed idee! En in Summer Bay hebben ze die ingrediŽnten in overvloed. Helaas krijgen de inwoners ook dagelijks hun portie drama te verwerken. Dat is al jaar en dag het succesrecept van 'Home and Away'.

 

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 15 januari - aflevering 6675
De hypnosetherapie lijkt bij John te werken. Hij kan zijn onderdrukte herinneringen een plaats geven. Tori en Justin blijven zoeken naar Brody. De kampeertrip brengt Ash en Kat weer dichter bij elkaar, maar dan slaat het noodlot toe.

Dinsdag 16 januari - aflevering 6676
Ash en Kat rijden richting centrum. Baby Luc lijkt er slecht aan toe en ze proberen haar zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. Kan Tori haar redden? VJ probeert Hunter te helpen na zijn besluit om niet meer naar school te gaan. VJ weet nog niet dat in tussentijd baby Luc in het ziekenhuis ligt. Hoe zal John reageren als hij eindelijk de waarheid ontdekt over de dood van zijn vader?

Woensdag 17 januari - aflevering 6677
Tori haast zich om baby Luc te opereren. Ze verzekert Ash dat ze alles zal doen om zijn nichtje te redden. Justin kan Brody nog steeds nergens vinden. Raffy wil helpen zoeken en probeert via Lena te weten te komen waar Brody is. Zullen ze hem vinden?

Donderdag 18 januari - aflevering 6678
Justin en Mason rijden richting Magrove River en gaan elk adres af dat Lena heeft opgeschreven. Irene vindt Leah aan Lucs bed in het ziekenhuis. Ze komt erachter dat Leah haar brief nog niet heeft gelezen en ze is teleurgesteld. Leah besluit de brief dan toch te openen. Alf laat Scarlett weten dat er een man naar haar op zoek is. Maar wie is de mysterieuze man?

Vrijdag 19 januari - aflevering 6679
Scarlett is razend op haar ex-collega en privédetective Bruno. Hij moest Scarlett opsporen in opdracht van een klant. De Morgans maken zich zorgen, tot Kat hen laat weten dat Brody is opgepakt door de politie. John wil Marilyns hulp niet.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.25 uur op Vitaya.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Wim Lybaert in 'Het Goeie Leven' (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

In deze aflevering is fotografe, journaliste en televisiegezicht Lieve Blancquaert Wims reisgezel voor een week. Lieve houdt van mensen. Waar ze ook komt, wil ze stoppen om een portret te maken. Wim voelt zich veel meer tot de natuur aangetrokken en leert Lieve denken als een kikker. Van het vele rijden raakt het lijf van Wim veel te stijf. Lieve doet de Columbus stoppen om hem zijn eerste yogales te geven.

'De Columbus', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers